Na trh míří kabát/bunda, která je v podstatě příruční zavazadlo

Tento kabát/bundu proměníte několika pohyby na tašku.
Zdroj: Kickstarter.com
Kabát, bunda, nebo taška na rameno? U Airport Jacket je to jedno – můžete mít všechno během několika vteřin. A  bez problémů vás pustí na palubu.Tento praktický svršek disponuje 14 vnitřními kapsami a podle autorů pojme až 15 kilo!a palubu.Airport Jacket má nejen více funkcí, ale i střihů a délek. Lze ji nosit třemi způsoby – v délce k bokům (8 kapes), v tříčtvrteční délce (11 kapes) a jako dlouhý kabát (14 kapes).A vyberou si jak ženy, tak muži!+ 4 fotky+ 5 fotek

Cestování pouze s příručním zavazadlem je to nejpohodlnější vůbec. Nebo ne? Andrew Benke a Claire Murphy ze společnosti Juice Promotions by nesouhlasili. Vynalezli takové, které lze několika pohyby změnit na bundu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 03. 2017 04:34

 Zapomeňte na představy o „syslovi“ s vyboulenými kapsami. Tato bunda/kabát vypadá i po sbalení věcí diskrétně.

„Airport Jacket“, jak se praktický svršek jmenuje, disponuje 14 vnitřními kapsami a podle autorů pojme až 15 kilo! Bez problémů vás s ním ale pustí na palubu.

Nejen proto, že kabát vám zkrátka nikdo odbavovat nebude. I po jeho složení do tašky na rameno respektuje rozměry příručního zavazadla u většiny leteckých společností (55 cm x 40 cm x 25 cm).

Airport Jacket má nejen více funkcí, ale i střihů a délek. Lze ji nosit třemi způsoby – v délce k bokům (8 kapes), v tříčtvrteční délce (11 kapes) a jako dlouhý kabát (14 kapes). Letní edice je ušita z lehkého, voděodolného 600 polyesteru, zatímco zimní vás díky použití 100procentní vlny zahřeje.

A teď k tomu, co vás asi zajímá, milé dámy, nejvíc. Skutečně je Airport Jacket tak prostorná a elegantní, aby vyslyšela naše potřeby?

Můžeme si oddechnout – ano. Na týdenní dovolenou se do ní v pohodě sbalíme každá.

Její kapsy jsou dle návrhářů tak velké, že unesou třináctipalcový notebook, mobil, fotoaparát s náhradním objektivem, tablet, dva páry bot, džíny, dvoje šortky, spodní prádlo na několik dní, lehký svetr, šaty, průhledný litrový sáček na tekutiny, peněženku a pas. To vše prý s prostorem nazbyt!

Ještě svůj kufr ale nevyhazujte. Firma zatím střádá peníze prostřednictvím crowdfundingového webu Kickstarter a potřebuje vybrat 77 000 dolarů. Pokud se jí to podaří, uvede multifunkční cestovní bundu na trh v květnu.

Zájemci ji pořídí za 4 600 až 5 600 korun podle modelu. Zdá se vám to hodně? Výrobci připomínají: bunda se zaplatí sama vzhledem k tomu, že se vyhnete poplatkům za zavazadla.

Pokud si ale nedáte pozor a sednete si v ní, může se pekelně prodražit…

Zdroj: Condé Nast Traveler / The Telegraph

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články