Denní horoskop na 27. listopadu 2023: Raci budou obklopeni napětím, Vahám hrozí intriky

Denní horoskop na 27. listopadu 2023: Raci dnes budou obklopeni napětím
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 27. 11. 2023. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 11. 2023 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den byste měli být v práci obzvlášť obezřetní. Určitě nepodceňujte konkurenci, jde vám o hodně. Buďte k protistraně féroví, ale trvejte důrazně na svém stanovisku. Veškerou argumentaci si pořádně připravte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nemějte obavy pustit se i do těch nejtěžších úkolů, všechno zvládnete v pohodě a bez větší námahy. Nevyhýbejte se ani společenskému životu, nejenže získáte užitečné kontakty, ještě se skvěle pobavíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy prozrazují, že byste se dnes měli v soukromí připravit na potíže. Pomůže vám, když věci nebudete tolik hrotit a dáte si na čas s reakcí. Nad některé záležitosti byste se měli spíše povznést.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás upozorňuje, ať nezapomínáte na to, že všechno, co uděláte, a jak se k druhým lidem zachováte, se vám vrátí. A to jak v dobrém, tak i v tom zlém. Buďte k ostatním vstřícnější a milejší.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Dnes budete naprosto nepřekonatelní v komunikaci s druhými lidmi. Potřebujete-li někoho přesvědčit k tomu, co jste si předsevzali, měli byste toho honem využít.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Připravte se na neklidnou atmosféru. Především v mezilidských vztazích bude panovat napětí. Uvědomte si, že je zbytečné jít hlavou proti zdi. Nejrozumnější bude, když pro klid všech ustoupíte.

Tři znamení zvěrokruhu, která nostalgicky vzpomínají na své ex.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, abyste si neplánovali nic náročného. Postačí, když si splníte své povinnosti. Myslete na to, že moudřejší ustoupí, proto se nenechejte vtáhnout do zbytečné hádky.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tento den byste měli všechno vyřídit bez potíží. Začněte řešit hlavně resty, čím rychleji to zvládnete, tím dříve budete mít klid.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste být ve střehu. Hrozí vám intriky, manipulace a neférové chování. Je možné, že z činů některých lidí vás čeká zklamání. Neoplácejte to ostatním stejným způsobem...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V tento den bude všechno v pořádku, pokud si ovšem starosti ze zaměstnání nebudete tahat domů. Nepřidělávejte si zbytečný stres navíc a radujte se i z menších dílčích úspěchů. Vždyť vy víte, jak jste se nadřeli.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Když vás přepadnou pochybnosti, jestli jste se zachovali správně ohledně jisté záležitosti, svěřte se někomu blízkému. Jednak vás dobře zná, ale zároveň má určitý nadhled.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Cítíte se dostatečně silní na převzetí zodpovědnost za ty, co budou vaši ochrannou ruku potřebovat. Nechoďte na to příliš zhurta, ať si neznepřátelíte jisté lidi...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Související články

Další články