Denní horoskop na 4. prosince 2023: Býci by se měli méně předvádět, Vahám se naskytne možnost finančního přilepšení

Denní horoskop na 4. prosince 2023: Býci by se dnes měli méně předvádět
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 4. 12. 2023. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 12. 2023 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že sršíte energií. Myslete na to, ať ji využijete smysluplně. Snažte se ukočírovat svůj temperament a dejte si pozor na unáhlené rozhodování. Večer si vyrazte do společnosti.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy říkají, že máte výbornou náladu, tak si ji nenechejte pokazit rýpavými poznámkami některých lidí. Nepředstírejte zaneprázdnění, až vás někdo požádá o pomoc. Příště by vám to mohl oplatit...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažte se druhé lidi tolik nezahlcovat svými starostmi. Celkem vám uniklo, že někdo blízký má mnohem větší potíže. Zamyslete se, jak byste mu mohli pomoci, aniž by se vám dotyčný cítil příliš zavázán.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokud máte pocit, že vám druzí lidé nevěnují dostatečnou pozornost, tak se ještě před vznesením výčitek zkuste zamyslet nad důvodem. Nemusíte na sebe za každou cenu tolik upozorňovat a předvádět se.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás upozorňuje, abyste přestali rýpat do druhých lidí, některé tím už dost štvete. Nedivte se pak, až jim dojde trpělivost a spiknou se proti vám. Večer je nakloněný kulturním zážitkům.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dávejte si pozor na falešné lidi, kteří by se rádi vetřeli do vašeho života. Nenechejte se obalamutit jejich sladkými řečičkami a nesvěřujte se nikomu se soukromými záležitostmi. Ušetříte si spoustu starostí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Doléhá na vás přepracovanost, vůbec se nemůžete dostat do tempa. Nepřemáhejte se, zkuste vypnout a dopřát si pořádnou relaxaci. Už to potřebujete jako sůl.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neměli byste se tolik litovat. Domníváte-li se, že něco či někoho ztrácíte, udělejte maximum pro záchranu. A dokažte, že o to opravdu stojíte. Neotálejte s tím, na zvrat situace už moc času nezbývá.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Naskytne se vám možnost finančního přilepšení. Nemějte příliš velká očekávání, abyste ve finále nebyli zklamaní. Promyslete si pořádně, zda se vám to za daných podmínek vůbec vyplatí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Konečně budete moci uzavřít jednu nepříjemnou kapitolu svého života. Pravda sice je, že vám v tom musel někdo pomoci, ale to není důležité. Hlavní je, že vám to přinese úlevu a ponaučení.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pozor, můžete se dopustit nejrůznějších pochybení, kdy na vině bude vaše nesoustředěnost. Obezřetní buďte při provádění finančních transakcí, abyste nepřišli o peníze.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte si pozor, ať něco nechtěně neprozradíte, když se budete chtít před někým vytáhnout. Hrozí, že vyslovíte informaci, kterou by zatím nikdo neměl slyšet. Nepěkně byste na to doplatili.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články