Hana (29): Přítel si s kolegyní píše o věcech z našeho soukromí. Bojím se, že je mezi nimi něco víc

Hana (29): Přítel si s kolegyní píše o věcech z našeho soukromí. Bojím se, že je mezi nimi něco víc
Zdroj: Unsplash

Hana nedávno náhodou zjistila, že její partner udržuje blízký vztah s kolegyní. Svěřuje se jí se vším, co se u nich doma odehraje. A někdy se i postěžuje na to, co mu ve vztahu vadí. Hana se obává, jestli si nejsou blízcí až moc.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 23. 02. 2023 07:00

S Filipem (35) tvoříme pár už dva roky. Narazili jsme na sebe na online seznamce. Když jsme si začali psát, bylo mi hned jasné, že to nebude jen tak obyčejný flirt, ale náš vztah bude o něco hlubší. Nemýlila jsem se.

Byl prostě dokonalý

Po pár schůzkách jsme se k sobě nastěhovali. Pravda, spousta kamarádů mi říkala, že dělám velkou chybu. „Měla by sis rozmyslet, co děláš. Nebojíš se, že je to všechno nějak narychlo?“ řekla mi například moje nejlepší kamarádka Sandra (30).

Já ale věděla, že chybu nedělám. Filip je prostě úžasný. Dokáže mě rozesmát, chápe moje pocity a snaží se mě za každou cenu podpořit. Zdálo se mi, že je to ten nejlepší přítel na světě...

Začalo to hádkou

Už si ani pořádně nepamatuji kvůli čemu ta hádka vypukla, řekla bych, že kvůli nějaké maličkosti. Nakonec se ale pěkně vyostřila a my na sebe řvali všechny věci, které nám na tom druhém za ty dva roky začaly vadit. Nakonec jsme se uklidnili, omluvili se a všechno bylo zase dobré.

Den na to šel Filip večer s kamarády do hospody a já zůstala doma. Kdyby si nezapomněl mobil, mohla jsem být v klidu. Teď ale vůbec nevím, co si mám myslet. Koukala jsem se na seriál, když na Filipův mobil přišly dvě zprávy. Nechtěla jsem čmuchat, taková nejsem. Ale odpoledne mi sám řekl, že má něco důležitého v práci, tak jsem si myslela, že je to ono.

Píše si s kolegyní

Zpráva byla od jeho kolegyně z práce. Psala mu, že je jí moc líto, že jsme se pohádali. Prý nechápe, co mi na něm vadí. A že jestli chce, mohou si spolu domluvit drink. Byla jsem zmatena. Nikdy jsem netušila, že jsou si tak blízcí. Zvědavost mi nedala a začala jsem si číst celou jejich konverzaci. Psali si hodně o tom, co zrovna dělají a kde jsou. Filip si mnohokrát stěžoval na mě a na náš vztah.

Evidentně spolu něco mají, ale já nevím, jak s tím naložit. Když to Filipovi řeknu, bude vědět, že jsem se mu hrabala v mobilu. A to nechci. Když budu mlčet, bude to vypadat, že mi to nevadí. Co bych měla udělat?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články