Jana (23): Kolegyně mi radily, jak zapůsobit na šéfa. Zkusila jsem to na vánočním večírku a byl z toho akorát trapas

Jana (23): Kolegyně mi radily, jak zapůsobit na šéfa. Zkusila jsem to na vánočním večírku a byl z toho akorát trapas
Zdroj: Freepik

Zapadnout do fungujícího kolektivu nebývá zrovna snadné. Jana věřila svým kolegyním, které jí radily, jak zapůsobit na šéfa. Nakukaly jí, aby po něm vyjela na vánočním večírku. Údajně se mu tak dostane pod kůži. Jana slepě věřila a udělala přesně to, co jí radily. Byl z toho obří trapas.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 12. 2022 07:00

nové práci jsem se už od začátku necítila moc dobře. Kolegyňky se mi snažily pomoci zapadnout a poradily mi, jak na našeho šéfa. Na vánočním večírku jsem to zkusila. Byl to trapas století.

Chtěla jsem zapadnout do pracovního týmu

V nové práci jsem sotva čtyři měsíce. Začátky byly těžké, protože náš tým tvoří parta, která se zná roky. Panuje mezi nimi přátelství a já toužila být jedna z nich. Náš tým tvoří čtyři ženy a jeden muž. Šéfuje nám Milan (37), kterému jsem se chtěla za každou cenu zalíbit. Něco na něm bylo a já chtěla získat jeho náklonost.

Po příchodu do firmy mě zaučovala upovídaná Klára (33) a zastupovala ji koketa Sofie (32). Holky jsou o něco málo starší než já, ale i tak jsem si myslela, že si budeme rozumět. Chtěla jsem mezi ně zapadnout a být jako ony. Často spolu chodily do společnosti, do barů a na diskotéky. Jenže mě nikdy nikam nepozvaly.

Do toho jsem cítila, že mě náš šéf Milan moc nebere. Kdykoliv jsem po něm něco chtěla, byl odtažitý až arogantní. Holky si toho všimly a nabídly mi radu, jak se mu zalíbit. „Bude vánoční večírek, to je tvoje příležitost, jak se Milanovi dostat pod kůži," začala Sofie asi před týdnem. „My ti řekneme, jak na něj," mrkly na sebe s Klárou.

Kolegyně mi poradily, jak zapůsobit na šéfa

„Milan má rád, když mu ženy nadbíhají a dávají mu najevo, jaký je chlap," začala mi vysvětlovat Sofie. „Vánoční večírek je skvělá příležitost, takže nás teď dobře poslouchej," zvedla Klára ukazováček. „Musíš po něm vyjet," řekla Sofie důrazně. Něco takového jsem sice nečekala, ale říkala jsem si, že snad vědí, co mi radí.

V den konání vánočního večírku jsem byla značně nervózní, ale holky mě hecovaly, abych to udělala. Když byl večírek v plném proudu a já viděla, že Milan sedí sám, holky mě postrčily, abych za ním šla. Vzala jsem dva panáky. Milan se potěšil a společně jsme to do sebe kopli. Rundu otočil a během chvíle jsem v sobě měla několik panáků tvrdého alkoholu.

Kolegyně mě od stolu povzbuzovaly a dávaly palce nahoru. Přisedla jsem si k Milanovi blíž a šla na věc. Položila jsem mu ruku na stehno a naklonila se k němu. „Dneska vám to vážně sluší," špitla jsem a chtěla vypadat sexy. „Děkuji," pronesl chladně a moji ruku si ze stehna sundal. Já se nechtěla vzdát a tentokrát jsem ruku položila o něco blíž k rozkroku.

Byl to trapas roku

Rukou jsem jela stále výš a doufala, že to klapne. Milan se na mě přísně podíval a dost nahlas řekl: „Co to sakra děláš?!?" Stoupnul si. Mě nenapadlo nic lepšího, než se na něj pověsit a začít ho zuřivě líbat. Mohl za to alkohol, nervozita a touha po tom, aby mě měl rád. „Dost," odstrčil mě. Zařval tak nahlas, že to v sále utichlo a všechny pohledy směřovaly k nám.

Kolegyně se smály, až se za břicha popadaly. „Asi sis mě s někým spletla. Já tohle nedělám," dodal a odešel. Bylo mi tak trapně, že jsem utekla. Cestou jsem se stavila v jednom baru a pořádně se opila. Druhý den v práci byl za trest. Všichni si o mně šuškali a smáli se mému počinu. Kolegyně se mi v kanceláři omlouvaly. „Byl to vtip. On je Milan na kluky,"  řekla Klára a obě propukly v smích. Právě díky tomu, že jsem do toho šla, mě vzaly mezi sebe. Milanovi jsem se omluvila a on to vzal s nadhledem. Teď doufám, že se na to brzy zapomene.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články