Izabela (26): Když praskla švagrova nevěra, polilo mě horko. S tou holkou jsem ho seznámila já

Izabela (26): Když praskla švagrova nevěra, polilo mě horko. S tou holkou jsem ho seznámila já
Zdroj: Unsplash

Izabela má velké výčitky svědomí. Udělala totiž věc, kterou by nejraději vzala zpátky. Před časem seznámila švagra se svou kolegyní. Tehdy ještě netušila, že se z nich stanou milenci.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 02. 2023 07:00

Moje sestra Sandra (29) a já jsme si byly vždy velmi blízké. Rozebíraly jsme spolu nové módní trendy, kamarádky i naše kluky. Věděla jsem, že se jí můžu svěřit s čímkoliv.

Manželství mojí sestry bylo dokonalé

Když před deseti lety poznala Richarda (31), který je dnes jejím manželem, svěřila se mi, že je s ním neskutečně šťastná. „Je to ten pravý. Rozumíme si a vím, že mě vždy podrží,“ řekla mi tehdy a já jsem jí to hrozně moc přála. Do pěti let pořádali svatbu, pak se jim narodil syn Erik (3).

Pokaždé, když jsem je viděla na rodinných oslavách a setkáních, působili neskutečně spokojeně. Byl to přesně ten dokonalý pár, který vypadá vždy šťastně a nikdy se nehádá. Proto mě ani ve snu nenapadlo, co teď budeme řešit.

Rozbila jsem sestře manželství

A všechno je to moje vina. Rozbila jsem manželství a důvěru dokonalého páru. Seznámila jsem totiž Richarda s jeho milenkou. Před půl rokem jsem ho náhodou potkala v kavárně. Byly jsme tam zrovna s mojí kolegyní z práce a domlouvaly jsme si strategii na náš projekt. Richard mě přišel pozdravit a dal se s námi asi na dvacet minut do řeči.

Nikdy by mě nenapadlo, že moje kolegyně Lucie (22) oslní Richarda natolik, že se s ní začne vídat pravidelně. Nemám tušení, kde na ni vzal kontakt, ani jak je možné, že to tak dlouho dokázali udržet v tajnosti. Nakonec se ale na jejich aférku přišlo.

Mám z toho hlavu v smutku

Sestra byla z celé situace zdrcená. „Když jsem to zjistila, něco se ve mně zlomilo. Nemohla jsem pochopit to, že mě podvádí. Že můj dokonalý muž není tak dokonalý, jak jsem si vždy myslela,“ řekla mi s pláčem. Od Richarda takovou zradu nečekal nikdo. Odstěhoval se od rodiny a řekl, že potřebuje strávit nějaký čas o samotě. Prý aby si utřídil myšlenky.

Jsem z celé situace velmi špatná, hlavně proto, že jsem to byla já, kdo seznámil Richarda s Lucií. Cítím vinu. A také jsem z Lucie zhnusená. Nemůžu se na ni v práci ani podívat, aniž by se mi z ní nechtělo zvracet. Je to normální rozvracečka rodin.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články