Horoskop vytrvalosti: Kdo by se měl mít na pozoru, aby nepřišel o peníze?

Horoskop vytrvalosti: Kdo by se měl mít na pozoru, aby nepřišel o peníze?
Zdroj: Pixabay

Pokud chceme v životě uspět, většina z nás musí prokázat značnou dávku štěstí, ale i vytrvalosti a houževnatosti. Nepoddávejte se nepříjemným pocitům, ale snažte se žit život naplno a s úsměvem na rtech.

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Tento měsíc vám v úspěchu pomůže to, že ve všem budete vidět dobro. Buďte vytrvalí i v boji o lásku, vyplatí se vám to. Pokud už zadaní jste, nebojte se, je to ten pravý.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Pokud toužíte po romantickém večeru a dostatečně dlouho to dáváte najevo, tak se vám sen konečně vyplní. Pokud jste navíc ke svému protějšku dostatečně pozorní, dvakrát se vám to vrátí.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Nepleťte si vytrvalost a závislost. Hlavním problémem u vás mohou být hazardní hry, kde byste mohli prohrát i kalhoty. Měli byste omezit ale i alkohol, televizi nebo počítačové hry.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

V práci jste sice vytrvalí, ale ovoce vám to v nejbližší době nepřinese. Nemusíte tedy mrhat energií a nechte si jí raději na příště, až budou stát hvězdy při vás.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Vytrvejte, a i když budete chtít tajemství, které se dozvíte, nechat pro sebe, mlčte. Budete za to oceněni. Také očekávejte, že si k vám někdo přijde pro radu. Než mu odpovíte, zamyslete se.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pokud jste se rozhodli cvičit, vytrvejte, přinese to brzy své ovoce. Dbejte však na dostatečný příjem tekutin, živin a vitamínů. Pokud mu toto vše dodáte, výsledek bude stát za to.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pokud byste si chtěli najít nové přátele, pak je ten pravý čas. Pozor si ale dejte na finance, pokud nebudete dostatečně vytrvalí, mohli byste přijít o pěkný balík.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Buďte s tím, s kým je vám momentálně dobře. Je to ten pravý, kdo vás může provést pěkným životem. Samozřejmě se najde i pár chyb, ale když vytrváte, dobré vždy převáží.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Potká vás zajímavá pracovní výzva a pokud se cítíte na běh na dlouhou trať, přijměte ji. Na konci vám přinese ovoce, ale průběh rozhodně nebude jednoduchý.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Díky své vytrvalosti jste si našetřili pěkný balík peněz, proto teď přemýšlejte, co s tím. Investice by se vám nemusela vyplatit. Nespěchejte tedy a neutrácejte ji tedy zbytečně.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Pokud jste se rozhodli hubnout, vytrvejte. Za pár měsíců pestré a zdravé stravy uvidíte, jak se budete cítit lépe a budete mít o číslo menší velikost.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Využijte své fyzické síly a vybičujte se k výkonům, které uchvátí vaše okolí. Všichni ocení vaši fyzickou zdatnost a snesou vám modré z nebe.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články