Prádlo voňavé jako kdyby uschlo venku? Otestovali jsme pro vás nový Lenor Fresh Air Effect!

Prádlo voňavé jako kdyby uschlo venku? Otestovali jsme pro vás nový Lenor Fresh Air Effect!
Zdroj: Redakce Lifee.cz

Ne každý má k dispozici zahrádku nebo alespoň balkon či terasu, kde může sušit vyprané prádlo, a i když takové místo máme, občas nám plán překazí třeba špatné počasí. Přitom právě venku usušené oblečení na čerstvém vzduchu a mírném slunci voní tak příjemně! Proto přináší Lenor tři nové aviváže v rámci řady Lenor Fresh Air Effect. Redakce pro vás otestovala všechny: Fresh Wind, Pink Blossom a Summer Day.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 06. 2021 08:48

Nové aviváže jsou 2x koncentrovanější než jiné aviváže od Lenoru, a jejich inovovaná technologie zajistí dlouhotrvající svěžest oblečení přesně takovou, jako kdyby uschnulo venku za krásného počasí na svěžím čerstvém vzduchu.

Jako kdyby schlo vedle kytek

Míša aviváže Lenor dobře zná, a tak počítala s tím, že bude spokojená, a to se splnilo. „Hned po přivonění k lahvi jsem se těšila, až s aviváží konečně vyperu. Modrá, Fresh Wind, voní velmi jemně, prádlo po vytažení z pračky bylo krásně svěží a svěžest si zachovalo i po uschnutí. Dovedu si představit, že takhle asi může prádlo sušené venku vonět,“ chválí si novinky od Lenoru Míša.

Redakce Lifee.cz

Na Pink Blossom ji nadchlo, že provoněla nejen prádlo, ale kompletně celý byt. Její nejoblíbenější je ale žlutá Summer Day. „Myslím, že bude skvěle vyhovovat především milovnicím a milovníkům výraznějších vůní. Je to asi jako sušit prádlo vedle záhonů kytek. Navíc oceňuji to, jak prádlo zůstalo krásně jemné a příjemné na dotek, co víc si v létě přát,“ doplňuje Míša.

Nová úroveň svěžesti prádla

Jana používá aviváž jen výjimečně, a to při praní svetříků a ručníků. A má s čím porovnávat, běžně totiž suší prádlo venku. „Udělala jsem výjimku a usušila uvnitř. A teď to nám to teď doma voní jako bychom bydleli venku! Jsou to super svěží květinové vůně a nejvíc nám voní žlutá Summer Day. Ručníky byly měkké a příjemně voňavé,“ popisuje Jana.

Že prádlo voní po použití aviváží Lenor Fresh Air Effect stejně jako kdyby schlo venku, si myslí i Katka. Nejvíc si oblíbila Pink Blossom. „Ale všechny tři vůně, které jsem testovala, mají něco společného – maximální svěžest - a je také fajn že každá z nich je úplně jiná. Prádlo vonělo velmi svěže a rozdíl oproti prádlu sušenému venku jsem prakticky nepoznala.“

Redakce

Používáním tří nových aviváží Lenor Fresh Air Effect navíc budete podporovat udržitelnost. Plastová balení jsou totiž vyrobena z recyklovaného plastu a mohou být dále recyklována¹. Navíc je složení koncentrovanější, a tak se mohly snížit počty přepravních vozů až o 60 %, protože jedno balení aviváže je mnohem menší ve srovnání s jinými baleními.

¹Nevztahuje se na etikety

Pro maximální svěžest už nemusím sušit venku!

I Zuzku nadchlo, že nové aviváže provoněly nejen její vyprané oblečení, ale i celý byt. „Díky novým vůním z řady Lenor Fresh Air Effect zahrádku už k sušení prádla nepotřebuji. Prádlo je svěží, s vůní přírody, čistoty a čerstvého svěžího vzduchu. Prádlo si uchová svěžest i po několika dnech od vyprání, což hodně oceňuji. Vůně Summer Day je výraznější a pro mě jako milovníka výraznějších vůní na prádle je nejlepší,“ popisuje svoji zkušenost Zuzka.

Redakce Lifee.cz

Martina na avivážích „ujíždí“. Ráda zkouší novinky, a tak nové trojici od Lenoru nemohla odolat. „Po přičichnutí k lahvičce mě nejvíc zaujala žlutá (Summer Day) a modrá (Fresh Wind), Pink Blossom mi voněla nejméně. Po vyprání s dávkou aviváže jsem ale musela přiznat, že je velmi příjemná, stejně jako ostatní dvě,“ popisuje své testování Martina.

Chválí si, že všechny tři vůně prodchnuly oblečení extrémní svěžestí a překvapivě i synovo tričko vonělo úplně stejně i večer poté, co v něm strávil celý den. „Manžel nemá moc rád hodně voňavé prádlo, ale dokonce i novou svěžest ocenil. Já si chválím koncentrovanější složení, díky kterému není lahev tak těžká.“

Plusy nových aviváží

+ Prádlo voní jako by se sušilo venku

+ Menší balení díky koncentrovanějšímu složení

+ Sušící se prádlo provoní celý byt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články