Příběh s dobrým koncem. Snímky zachráněné kočky Moet dojímají svět a pomáhají zvířatům

Příběh s dobrým koncem. Snímky zachráněné kočky Moet dojímají svět a pomáhají zvířatům
Zdroj: Instagram/Moet the Blind Cat
Moet pochází z Ománu, nyní ale žije v Nottinghamu.Perská kočka byla týraná, bez jídla, bez pití i bez místa na spaní.Moet se naštěstí dostala do zvířecí charity, která jí zachránila život.V roce 2014 se poprvé setkala s Emily, která jí dala nový a spokojený domov.+ 5 fotek+ 6 fotek

Proti týrání zvířat bojují statisíce lidí po celém světě, bohužel ale všechno nezmohou. Spousta zvířat tak i nadále žije v otřesných podmínkách. Šestiletá perská kočka Moet měla štěstí, dostala se ke správným lidem. Kvůli týrání sice přišla o oči, přesto vypadá spokojeně a stala se hvězdou sociálních sítí.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 07. 2020 11:58

Šestiletá Moet se narodila chovateli v Ománu, vyrůstala však v bídě. "Byl to obchod se zvířaty. Kočky tam byly zanedbané, Moet byla často bez jídla a vody, ve špinavé kleci, bez místa na ležení a bez hráček," uvedla pro dailymail.co.uk Emily Shotter z Nottinghamu, která kočce Moet dala nový domov a nyní se o ni pečlivě stará.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Moet the Blind Cat (@moetblindcat),

Osudové setkání

Moet měla to štěstí, že byla zachráněna a převezena do zvířecí charity, kde se také v roce 2014 poprvé setkala s Emily. Jenže ještě předtím vinou zanedbané péče onemocněla a nakonec také oslepla. Charita naštěstí Moet vyléčila, její oči už ale nešly zachránit, a tak byly kočce odebrány.

Před dvěma lety Emily začala nahrávat fotky Moet na sociální sítě a sklidila s nimi velký úspěch. "Je to jedna z nejkrásnějších koček všech dob," napsal jeden z fanoušků. "Je to tak nádherná holka," dodal další.

Emily dál pomáhá

Spousta lidí posílá Emily peníze, ona si ale nic z toho nenechává a veškerý zisk daruje dobrovolnické skupině zvané Omani Paws , která se stará o záchranu, rehabilitaci, krmení a veškerou další pomoc nemocným a zraněným zvířatům. "Doufám, že jednoho dne budeme moct darovat a pomáhat ještě více," hledí do budoucna Emily.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články