Svátek slaví všechny maminky. Překvapte je tím, co je potěší

Svátek slaví všechny maminky. Překvapte je tím, co je potěší
Zdroj: Pixabay

Den matek je tady! Tak se letos předveďte a potěšte je opravdu tím, z čeho budou mít radost. Jednoduše dejte mámám najevo, že jste jim vděční, a že je máte rádi.

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 05. 2023 10:15

Nejlepší je samozřejmě nejdůležitější ženu vašeho života překvapovat častěji než jednou za rok. Na Den matek je to však přímo povinnost! Přitom to není nic složitého, inspirujte se.

Letní novinka u moře

shutterstock

Nemůžete se už dočkat letní dovolené u moře, ale zároveň tápete, kam se vydat? Objevte novou destinaci Marsa Matrouh na severu Egypta, jejíž břehy na rozdíl od jihu, omývá Středozemní moře. Zdejší pláže mají jemný zlatavý písek a moře neuvěřitelně tyrkysovou barvu, díky které si zde budete připadat jako v Karibiku. Těšit se zde můžete i na kouzelná místa, jako je pouštní oáza Síwa s křišťálově čistými jezírky i tajemnou Horou mrtvých, což je jedno z nejvýznamnějších pohřebních míst. Za návštěvu stojí také města Alexandria či El Alamein. Vydejte se s CK Blue Style do hotelu Jaz Crystal, který leží na krásné písčité pláži u zálivu Almaza Bay.

Ledová šestka zve na party

Pepr

Léto je za rohem! Nachystejte led a bublinky, které jsou pro žhavou party jsou stvořené! Bohemia Sekt podávaný na ledu všichni už dobře známe ve dvou podobách, bílou a PiNK! variantu. Každá z nich je ale od letošního roku dostupná ve třech velikostech, ledová šestka je tak kompletní! Nachystáte pro vaše setkání malé 0,2 l velké lahvičky? Sáhnete po standardně velkých lahvích, nebo se party rozjede tak, že dvojnásobná Magnum velikost pro vás bude ta pravá? Svezte se na vlně léta a nechte ledové bublinky rozproudit zábavu! K dostání v běžné prodejní síti a na www.osobnivinoteka.cz.

Darujte přírodu!

Svět minerálů

Je úplně jedno, jestli ke Dni matek, anebo jen tak pro radost, potěšíte blízkou ženu, ale klidně i muže, dárkem s minerálem. Vybírat můžete podle toho, jaký účinek by měl krystal na obdarovaného mít, s jakým zdravotním neduhem potřebuje pomoci nebo volte podle příležitosti, která se nabízí. Ideálním řešením je šperk s minerálem. Sáhněte po náramku, náhrdelníku, prstýnku nebo náušnicích. Náramky můžete pořizovat i v pánských variantách!

Uvařte si sváteční oběd

Extrakurzy

Příležitostí, proč se sejít s rodnou a slavit, bude v následujících týdnech až až. Den matek, Den otců, Den dětí a také závěr školního roku a s ním spojená oslava vysvědčení vašich potomků. Co si pro jednou dopřát sváteční oběd v pohodlí domova, a ještě se přitom naučit něco nového? K tomu přímo vybízejí Extrakurzy a jejich Sváteční oběd s Honzou Punčochářem. Připravíte si třeba kroupové rizoto s liškami nebo plněnou křepelku s karamelizovanou zeleninou, ale i jednoduché ricottové knedlíčky s jahodami.

Konečně na chalupu!

Toprecepty

A je to tady! Konečně můžeme všichni pravidelně jezdit na chaty a chalupy! Ale letos, letos musíme být připravenější než loni. Díky tomu nebudeme hloubat nad miskou plnou rybízu či košíkem hub a složitě vymýšlet, co s úrodou uděláme. Jsou tady Toprecepty a jejich Chalupářská kuchařka. Letně laděné recepty jsou ověřeny mnoha laickými kuchaři, vhodné jsou nejen pro chalupáře, zahrádkáře, ale pro všechny ty, kteří na chalupě tráví chvíle odpočinku. Kniha nabízí inspiraci pro grilování a setkávání celé rodiny v klidu chalupy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články