Hrdý táta Tomáš Klus o své početné domácnosti: Lišky se nám starají o to, abychom se už víc nerozrůstali

Tomáš Klus o své početné domácnosti: Lišky se nám starají o to, abychom se už víc nerozrůstali
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Tomáš Klus se svou ženou Tamarou a s nejstarší dcerou Josefínou.Tomáš Klus si s dcerou Josefínou zahrál v seriálu ZOO.Jak nám Tomáš Klus prozradil, Josefína už se chystá na konzervatoř.Josefína už s Tomášem Klusem navštívila i talkshow 7 pádů Honzy Dědka. + 10 fotek+ 11 fotek

Zpěvák a také hvězda seriálu ZOO, Tomáš Klus (37), nemůže být pyšnějším otcem. Jak nám v rozhovoru prozradil, zatím to vypadá, že všechny tři jeho děti mají jasnou představu o tom, čemu se v životě chtějí věnovat. Nejstarší dcera Josefína (9) už si s ním zahrála v seriálech a plánuje jít na konzervatoř, syn Alfréd (7) už ve škole sestavil fotbalové družstvo a nejmladší Jenovéfa (6) zřejmě bude skvělou gymnastkou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 03. 2024 12:00

Zpěvák Tomáš Klus (37) žije spokojeným rodinným životem s manželkou Tamarou (36) a baví ho skutečnost, že jejich dům pomalu začíná připomínat ZOO, ve které také hraje v populárním seriálu TV Prima. "Máme slepice a nově také dva kohouty. Rozrůstáme se, ale zároveň se nám lišky starají o to, abychom se nerozrůstali moc. Přišli jsme o jednoho pejska, takže teď máme jednoho důchodce, který nám dělá radost tím, jak velký je to bojovník – chce s námi být co možná nejdéle. Inspiruje nás tou odhodlaností, protože s námi je přes všechny své nemoci," popisuje v našem rozhovoru aktuální stav své početné domácnosti.

Doporučené video: Rozhovor s Tomášem Klusem

Tomáš Klus prozradil chlupatý dárek pro dceru Josefínu

A jak to vypadá, pejsek - důchodce má v rodině Tomáše Kluse také velké zastání u jednoho z dětí. "Naše nejstarší dcera Josefína se o něj neskutečně stará, jsem na ni pyšný. On už teď kadí a čůrá, kde ho napadne. Ona říká: „Ne, ne, tohle je moje starost, já se o něj postarám!“ popisuje Klus pyšně přístup své dcery. "My teda zároveň trošku víme, že to dělá, protože by chtěla nového pejska, corgiho. A asi ho dostane, protože si to zaslouží. Chová se velmi zodpovědně," chválí Josefínu.

Josefína Klusová pomalu míří na konzervatoř

Nejstarší dcera Tomáše Kluse, Josefína, opravdu nezahálí. A vypadá to, že půjde v uměleckých šlépějích svých rodičů. Vidět jsme ji mohli s tátou hrát jak v seriálu ZOO, tak v seriálu Zalez do spacáku. Kamery se vůbec nebojí. "Myslím, že teď toho má tak akorát. To, co hraje v ZOO, je pro i v rámci školy akorát. Nic nezanedbává a zároveň získává zkušenosti, které jsou potřeba," vysvětluje hrdý táta, jak nabitý program dnes jeho dcera má.

"Já jsem šťastný, že našla své místo v životě. Znám to z vlastní zkušenosti. Já jsem v jejím věku našel sport. Mít motivaci a vědět v životě, co chcete, je v jejím věku hrozně fajn, protože máte denní náplň a nemáte čas přemýšlet nad věcmi, které pro vás třeba nejsou prospěšné," myslí si Tomáš Klus a zájmy své dcery hodlá podporovat. "Ona se zkrátka rozhodla, že bude herečka. Takže se poctivě učí na piano a také chodí tančit, aby se dostala na konzervatoř. Má tuhle motivaci a to je strašně sympatické. Moc si jí za to vážím."

Ze syna Alfréda bude fotbalový boss

Z prostředního dítěte Tomáše Kluse, syna Alfréda, zase roste fotbalista. "Ze začátku mě to malinko vyděsilo, protože já fotbalu vůbec nerozumím. Jsem sice také sportovec, ale tyhle týmové hry šly vždycky mimo mě, to jsem zkrátka neuměl," vzpomíná Klus na své úspěchy v moderním pětiboji. Jeho syn se pro změnu zbláznil do fotbalu. "A zbláznil do toho i všechny kamarády ze třídy, takže mají fotbalovou třídu. Hrají za Mníšek jako draci a je to neustále téma," směje se Tomáš. "Když přijedu domů z práce, tak ho potom většinou vyzvedávám u kamaráda, kde hraje fotbal. Nebo jde druhý den tenhle kamarád k nám a to se také hraje fotbal."

Malá Jenovéfa vzbuzuje v Klusovi závist

Nejmladší dcera Tomáše Kluse, Jenovéfa, začala hrát na piano a dělá gymnastiku. "Je pohybově také moc šikovná a byla vybraná do závodního družstva, tak jsem zvědavý. Já jsem byl ve sportu vždycky hrozný dříč, ale neměl jsem moc talentu," přiznává Tomáš skromně, byť byly jeho sportovní úspěchy na vysoké úrovni. "Potom vždycky přišli lidi, kterým šlo všechno, a já jsem je nikdy neměl moc rád. Navíc u toho nikdy dlouho nevydrželi, právě proto, že jim šlo všechno. Tohle je trošku Jenovéfa. Na co sáhne, to jí jde," chválí Tomáš svoji dceru. "Mě by se líbilo, kdyby tu gymnastiku prohloubila, protože si myslím, že je to skvělý základ úplně pro cokoliv. Když děti dělají gymnastiku, mohou se potom vrhnout na jakýkoliv sport a základ mají velmi pevný."

Na fotografie zpěváka Tomáše Kluse a jeho tři šikovné děti, Josefínu, Alfréda a Jenovéfu, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články