Nejoriginálnější svatební místa českých celebrit: Nováková řekla své ano na premiéře filmu, Klus v lese, Matuš v herničce

Nejoriginálnější svatební místa českých celebrit: Nováková řekla své ano na premiéře filmu, Klus v lese, Matuš v herničce
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Bohuš Matuš a jeho manželka Lucie se brali před dvěma lety v dětské herně v pražských Dolních Měcholupech.Na svatbě nesměla chybět jejich dcerka Natálka.Zpěvák a dnes už dvacetiletá Lucie tvoří šťastný pár. Chodit spolu začali v době, kdy dívka ještě nebyla plnoletá.Dcery nesměly chybět ani na víkendové svatbě komičky Adély Elbel s partnerem Michalem Rožkem. Oba jsou velcí cestovatelé a trampové, a tak se jejich den D nemohl konat nikde jinde než na táboře pěkně s kytarou, pivečkem a buřty.+ 6 fotek+ 7 fotek

To, že bohaté zahraniční celebrity milují originální svatby, asi nikoho nepřekvapí. Že v jejich stopách ale zdárně kráčejí i hvězdy české, tuší málokdo. Vybrali jsme pro vás pět nejbizarnějších míst, kde si tuzemské známé tváře řekly své ano.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 28. 06. 2023 08:00

Do naší elitní společnosti se dostali herečka Sandra Nováková, stand-up komička Adéla Elbel, zpěváci Tomáš Klus a Bohuš Matuš či topmodelka Petra Němcová. Všechny uvedené by v jejich velký den radnice nebo místní zámek rozhodně neuspokojily, a tak to pořádně rozjeli. Kdo se ženil v lese, dětském zábavním parku a kdo si pro partnerovo ano zajel až do skalní katedrály?

Sandra Nováková se vdávala v kině

Rok od svatby koncem června oslaví herečka Sandra Nováková (41) a režisér Vojtěch Moravec (36). A jejich veselka byla vskutku originální, co se týče místa i provedení. Své ano si totiž řekli na premiéře filmu Hádkovi v kině Lucerna, kam dorazili odění v bílé, což ostatní hosty zpočátku poněkud mátlo. Až když moderátor Ondřej Gregor Brzobohatý (40) pozval na jeviště matrikářku a oddávajícího, bylo jasno.

Pár spolu tou dobou žil už devět let a vychovával šestiletého syna Mikuláše. Svatbu totiž musely hrdličky kvůli pandemii koronaviru odložit. Přišel nám do toho covid, další léto bylo také nejisté a pak se zdálo, že to kvůli práci nedáme dohromady. A pak přišel tento bláznivý nápad, vzít se před premiérou filmu,“ vysvětlila netradiční svatbu Nováková.

Zpěvák Tomáš Klus a indiánská veselka v lese

Zpěvák Tomáš Klus (37) je výstředními počiny známý a vynechat v tomto směru nemohl ani svoji vlastní veselku. A tak si s manželkou Tamarou (35) řekli roku 2013 ano hned dvakrát. Poprvé neoficiálně na svém oblíbeném místě v lese, kde byli komplet odění do indiánských oblečků a čelenek, a podruhé už pravomocně na úřadě jen v doprovodu svědků, svých psích miláčků a prvorozené dcery Josefíny (10). Ani tak prý ale nemohli vynechat indiánskou čelenku...

Bohuš Matuš se ženil v dětské herně

V květnu 2021 hýbala Českem svatba milovníka mladých dívek Bohuše Matuše (49) se snoubenkou Lucií Palkaninovou (20). Vzájemně se zaslíbili příznačně v dětské herničce Krtkův svět v pražských Dolních Měcholupech„Není to dětský park. Je to rodinný park, kde jsou rodiny s dětmi. Není to ani tak kvůli parku, ale kvůli Josefu Roušalovi (majiteli herničky - pozn. red.), kterého mám rád. Je to poctivý a pracovitý chlap a já mu chci udělat radost a pomoci mu,“ citoval předloni iDnes zpěváka.

Petra Němcová mezi magickými skalami

Stran originálních míst na svatbu nezůstává pozadu ani topmodelka Petra Němcová (44). Ta si svého současného chotě, podnikatele Benjamina Larretcheho, vzala roku 2019 na posvátném místě ve Skalní katedrále v Sedoně v americkém státě Arizona. Ani na jejich hlavách nechyběly indiánské čelenky, byť oděv měli poněkud svatebnější než Klusovi.

Adéla Elbel pekla na svatbě buřty

A za pozornost rozhodně stojí i svatba stand-up komičky Adély Elbel (41), která se vdala za svého přítele, reklamního ideamakera a textaře Michala Rožka. A to na dětském táboře ve Lhotce u Tábora! "Pravidelně tam jezdí naše děti a máme to tam rádi," přiznala nedávno Adéla Milušce Bittnerové v talk show Na kafeečko. "Je to tam hrozně fajn, je tam rybník, hřiště, bude se hrát na kytaru...," těšila se herečka.

Mezi stovkou pozvaných bylo celkem 30 dětí, takže o zábavu bylo postaráno. Na obřadu pod širým nebem nechyběly ani známé tváře v čele s komikem Lukášem Pavláskem (44) či herečkou Petrou Nesvačilovou (37).

Během třídenní akce se po tábornicku popíjelo pivečko a opékaly buřty. Jeden rozmar si přesto nevěsta neodpustila, vlasy jí přijel udělat kamarád, populární kadeřník celebrit Michal Zapoměl.

Na všechny šťastné páry, které se braly na netradičních místech, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články