Celebrity odhazují svršky: Nela Slováková s výstřihem nad pozadím i Scout Willis v krajkových kalhotách

Celebrity odhazují svršky: Nela Slováková s výstřihem nad pozadím i Scout Willis v krajkových kalhotách
Zdroj: Profimedia/ koláž: Lifee
Modelka a playmate Carla Howe vyrazila do ulic Londýna v šifonovém kompletu, který zakrýval naprosté minimum. Carla Howe se po luxusní čtvrti Mayfair procházela v tomto minimalistickém modelu. Scout Willis (31) podlehla mámení krajek a šifonu. Zřejmě pod vlivem nové kolekce prádla, jehož prezentaci takto oblečená navštívila. Skryté nezůstaly ani její vysoko sahající tanga.Kendall Jenner (27) si s nahotou obvykle hlavu příliš neláme. Nikoho v kalifornské restauraci Girgio Baldi, včetně jejích dvou kamarádek, zřejmě její transparentní top nošený bez podprsenky, příliš neohromil.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horké a slunné dny k odhazování svršků přímo vybízí. Některé známé tváře ale neváhají ukázat podstatně víc, než je bezpodmínečně nutné. A ne vždy se výsledek setká také s patřičným vkusem. Vystavit ohromující dekolt, nebo ukázat nohy v miniaturní mini ale některým z hvězdiček či celebrit rozhodně nestačí. Hlavním zadáním jako by bylo: Ukaž co nejvíc.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 26. 06. 2023 09:00

Ulice světových metropolí tak mohou leccos vyprávět. Nejedna celebrita neváhá ve velkém odhazovat svršky či odhalovat maximum z povrchu těla nejen pod vlivem horkého letního počasí.

Téměř nahá Carla Howe v ulicích Londýna

Britská modelka Carla Howe (33) rozhodně svým posledním modelem, ve kterém hrdě zapózovala fotografům v ulicích Londýna, nevystoupila ze své komfortní zóny. Odhalené outfity patří k její základní výbavě. A tak není divu, že svému okolí nechává jen opravdu zlomek prostoru pro představivost. I její nejnovější model odhalil téměř vše včetně leopardími motivy obsypaných string kalhotek.

Šifónový komplet s bikinovou podprsenkou a srhnutou mini možná jen zbytečně plýtval materiálem v oblasti paží.

Nela Slováková a její tetování nad pozadím 

Ani česká reality celebrita a podnikatelka Nela Slováková (33) nemá s odhazováním svršků nejen v horkých letních dnech žádný problém. Na módní akci Fashion Night Brno tradičně předvedla své výstavní nohy, dekolt i bříško, nejvýraznější prvek její večerní toalety ale přihlížející nalezli až na zadních partiích a některým jistě lehce poklesla brada. Její model zdobil výrazný průstřih v oblasti zadečku, kde odhalil víc, než jen duchaplné tetování.

Prádlová variace Scout Willis

To dcera hollywoodské legendy Bruce Willise Scout (31) si se sexy outfity obvykle příliš netyká. Promo akce v butiku se spodním prádlem ale usměvavou brunetku vybičovala k akci.

Herečka si vyrazila v průhledném kompletu krajkových kalhot a tylového korzetu, a odhalila tak nejen svá vysoce střižená černá tanga. I když se snažila vybruslit z přemíry prosvítající kůže růžovým mohérovým kardiganem, ukázala víc, než je u ní obvyklé.

Kendall Jenner a průsvitný top bez podprsenky

To známá tvář z klanu Kardashianových, modelka Kendall Jenner (27) nemá s odhalováním žádný problém. Na večeři s Hailey Bieber a Lori Harvey si bez okolků vyrazí jen tak, bez podprsenky.

Kompletní osazenstvo italské restaurace Giorgio Baldi v kalifornské Santa Monice, kterou celebrity doslova berou útokem, si tak mohlo do detailu prohlédnout její výstavní hrudník v šifonovém topu, kterým doplnila v kontextu večerního outfitu jinak poměrně nezáživnou pouzdrovou sukni z kůže.

Více z odhalených outfitů hvězd si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články