Móda z premiéry komedie Buď chlap!: Geislerová jako posel jara, Sandeva v krajkách a odhalená Ramba

Móda z premiéry komedie Buď chlap!: Geislerová jako posel jara, Sandeva v krajkách a odhalená Ramba
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Ester Geislerová oblékla jarní zelený kostýmek, ve kterém podle svého názoru připomínala zelené pozadí, tedy green screen. O vlasy se Ester postarala kadeřnice Klára Doležalová, o bezchybný make-up zase Armani Beauty.Zelený kostýmek doplnila Ester Geislerová střevíčky na platformě s vysokým podpatkem.Tereza Ramba zase vynesla černé šaty Anamé, o make-up se jí postarala Líčírna a její celkový look má na svědomí stylistka Sarumanka. Na snímku s kolegyněmi Naďou Konvalinkovou a Ester Geislerovou.V šatech Anamé předvedla Tereza Ramba holá záda, což si žádá absenci podprsenky.+ 11 fotek+ 12 fotek

Do kin vstupuje nová komedie Buď chlap! s Jakubem Prachařem a Ondřejem Sokolem v hlavních rolích. Premiéru si nenechala ujít herečka Ester Geislerová, která všechny překvapila zeleným outfitem, nebo Tereza Ramba, jež pány potrápila pohledem na svá obnažená zádíčka. Nechyběly ani Sara Sandeva nebo Patricie Pagáčová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 03. 2023 10:05

Jaro už klepe na dveře a radost to dělá i známým osobnostem. Snad aby jeho příchod uspíšila, oblékla herečka Ester Geislerová na premiéru filmu Buď chlap! hráškově zelený oblek, který jí záviděly i ostatní kolegyně. Dle sociálních sítí jím byla nadšená například herečka Tereza Ramba.

Ester Geislerová se převlékla za green screen

„Moje jaro," poslala Tereza kolegyni zelené srdíčko a je jasné, že podobně ten večer vnímali Esteřin outfit i ostatní hosté premiéry. Sama Geislerová svůj model vtipně označila za green screen neboli zelené pozadí, které se u filmu běžně používá. O vlasy se jedné z našich nejznámějších zrzavých hereček postarala kadeřnice Klára Doležalová a dokonalý make-up jí pro slavnostní příležitost vytvořilo studio Armani Beauty.

Tereza Ramba zhltla tři chlebíčky a odhalila záda

Poněkud ve spěchu se na slavnostní premiéru připravovala herečka Tereza Ramba, která je dvojnásobnou maminkou. V novém filmu si zahrála dětskou lásku Jakuba Prachaře, který o ni neúspěšně usiluje. „Ráno nestíhám. Šaty si zapomenu. Ale všichni jsou nakrmený a k obědu tři chlebíčky pro mě. To je dle mě premiérovej luxus!" glosovala Tereza na Instagramu svoji aktuální situaci.

Jak vidno, nakonec se všechno podařilo a ona si slavnostní večer užila po boku manžela, režiséra a akrobata Matyáše Ramby. Na popud stylistky Sarumanky nakonec Tereza oblékla odvážné černé šaty značky Anamé, které vynikají působivě odhalenými zády. Je evidentní, že pod šaty Tereza v tomto případě nesměla obléknout podprsenku. Make-up je dílem studia s organickými líčidly Líčírna.

O doplňky se herečce postaralo PBG studio, ovšem vyjma náušnic - tento designový kousek je totiž klenotem od šperkařky Terezy Otáhalíkové. Herečku natolik zaujaly, že si je nechala i na následnou neformální afterpárty, na kterou se převlékla do tenisek, džínů a trička ze své vlastní kolekce Láska je.

Prachař dorazil se Sandevou, Sokol se snoubenkou

Kromě Terezy a Matyáše Rambových se na premiéře blýskly také další známé páry. Představitel hlavní role Jakub Prachař vyvedl svoji půvabnou partnerku, herečku Saru Sandevu. Ta si událost vychutnala v úchvatné černé krajkované róbě zakrývající jen to nejdůležitější a na večírek se převlékla do pohodlnějších džínů a kozaček.

Chybět nesměl ani Ondřej Sokol, který si ve filmu zahrál drsného vedoucího výcvikového táboru pro chlapy. Doprovod mu dělala mladší snoubenka Nikola. Po boku manžela Tibora zazářila také herečka Patricie Pagáčová, která oblékla starorůžové šaty na ramínka a šedo-hnědý károvaný kabát.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články