Módní policie z premiéry seriálu Volha: Tomešová v crazy tyrkysovém overalu, Krejčíková ukázala bříško

Módní policie z premiéry seriálu Volha: Tomešová v crazy tyrkysovém overalu, Krejčíková ukázala bříško
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Elišce Křenkové to slušelo v bílé halence, ale fotografům tradičně nevěnovala ani jeden úsměv.Eliška Křenková s kolegyní Klárou Melíškovou.Klára Melíšková, hvězda nového seriálu Volha, oblékla poněkud nesourodou kombinaci sněhově bílé sukně a černého roláku.U volhy zapózoval s Klárou Melíškovou také Kryštof Hádek.+ 11 fotek+ 12 fotek

Pětidílná minisérie Volha s podtitulem Velký příběh malého práskače vstupuje do vysílání České televize 2. dubna. Na premiéře příběhu z dob normalizace nejvíce zazářila Aneta Krejčíková se svým doprovodem Michaelou Tomešovou, která oblékla nepřehlédnutelný tyrkysový komplet.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 03. 2023 10:16

Hlavní role práskače Standy Pekárka se zhostil herec Kryštof Hádek, který během natáčení vystřídal hned tři paruky, přičemž výroba každé z nich trvala 150 hodin. Užil si také řízení volhy, jelikož jeho postava se živí právě jako řidič. Hádek si nenechal ujít premiéru v Lucerně a pro tentokrát patřil mezi lépe oblečené pány.

Kryštof Hádek a porouchaná volha

Standa Pekárek jako šofér Československé televize začínal se škodovkou lidově zvanou Stejšn a přes Carevnu se dostal až k vysněné Volze 24. Kondiční jízdy jsem ale nepotřeboval, řídil jsem už i starší auta a princip je vlastně pořád stejný. Volant, čtyři kola, převodovka, brzda, plyn,“ vysvětluje Kryštof Hádek v materiálech České televize.

Herec dodává, že u starších aut se může stát, že něco nebude fungovat. A ačkoli auta použitá na natáčení byla ve výborném stavu, jednu Volhu 24 musel zastavovat ruční brzdou.

Košile Hádka, Dvořáka a Příkazkého

Kryštof Hádek nesměl chybět na premiéře Volhy v pražské Lucerně. A nutno mu dát k dobru, že patřil mezi nejlépe oblečené pány. K černým kalhotám a modré košili nezapomněl obléknout tmavě šedé neformální sáčko, což je nezbytnost, kterou hodně známých pánů nechalo doma.

Uvést můžeme například herce Jiřího Dvořáka, který přišel pózovat fotografům jen v pestrobarevné košili a černých kalhotách, podobně jako jeho kolega Bob Klepl. Ani sympaťák Lukáš Příkazký si nevedl na výbornou, byť mu to v bílé košili a skvěle padnoucích kalhotách slušelo. Sako by si tato slavnostní příležitost zasloužila.

Melíšková v bílé sukni a roláku

O poznání lépe se dařilo dámám, které správně vyhodnotily, že na premiéru se v džínách nechodí. Herečka Klára Melíšková, která v seriálu hraje maminku Kryštofa Hádka, oblékla bílou sukni, kterou netypicky doplnila černým rolákem. Šlo o kombinaci, která by někomu mohla přijít příliš kontrastní.

Její kolegyně, herečka Zuzana Stivínová, zase zvolila černé šaty v délce mini, které doplnila černými kozačkami. Tímto outfitem nelze nic zkazit, byť je velmi neformální. Vhodně se na premiéru oblékla mladá herečka Eliška Křenková. Zvolila černé společenské kalhoty, kožené sandály na podpatku, bílou zavinovací košili s hlubokým dekoltem a elegantní zlaté psaníčko. Celkový dojem kazilo jen to, že se Eliška na žádné fotografii neusmívá, což předvedla už na premiéře pohádky Princezna zakletá v čase 2. A je to veliká škoda.

Tyrkysová Tomešová jen jako doprovod

Na premiéře rovněž zazářila herečka Aneta Krejčíková, která si v seriálu Volha zahrála sekretářku Květu, milenku práskače Standy Pekárka. Oblékla hnědé sáčko, které nechala zcela rozhalené a ňadra zakryla jen černým bandeau topem. Sako doplnila kalhotami s vysokým pasem ze stejné kolekce. Nezbytnými doplňky byly masivní zlaté náramky a pochopitelně černé lodičky.

Doprovod jí dělala kamarádka, herečka Michaela Tomešová, která si ovšem v seriálu nezahrála. Přesto na sebe strhla svým outfitem nejvíce pozornosti. Od stylisty Radka Fišera si vypůjčila extravagantní tyrkysový komplet sestávající z kalhot a topu s nabíranými rukávy. Doplnila jej koženou cross body kabelkou z Ademi Studio, kterou si prý dlouho přála pořídit. Také Michaela přišla do Lucerny v černých sandálcích na podpatku.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články