Móda z premiéry Bastardů 4: Gašpárová v blyštivé růžové, sluníčková Ďuricová a Kajínek s vlastní fotkou na triku

Móda z premiéry Bastardů 4: Gašpárová v blyštivé růžové, sluníčková Ďuricová a Kajínek s vlastní fotkou na triku
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herec Jiří Krampol oblékl na premiéru svého filmu Bastardi 4: Reparát flanelovou košili a kontrastní červené tenisky.Hvězda Kameňáku Hana Čížková zvolila pánský styl - zahalila se do černého obleku, který korunovala baretem.Zdeněk Godla si ve filmu také zahrál. Oblečení na premiéru ale podcenil. V džínách a svetru, ze kterého mu koukalo břicho, za hvězdu bohužel nebyl.Poněkud výstřední model zvolila jedna z hereček Gabriela Gašpárová - růžové šaty, které svým materiálem připomínají latex, a černé boty na platformě.+ 8 fotek+ 9 fotek

Do kin vstoupilo čtvrté pokračování slavného filmu režiséra Tomáše Magnuska Bastardi, tentokrát s podtitulem Reparát. Snímek si pochopitelně nenechaly ujít známé tváře, které se v něm objevují. Hvězda seriálu MOST! Zdeněk Godla zvolil namísto obleku svetr a džíny, modelka Gabriela Gašpárová zase růžové šaty připomínající latex.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 03. 2023 09:40

Film Bastardi 4: Reparát je plný návratů. A to nejen do romského ghetta, ale také k učiteli Majerovi, kterého propustí z vězení na amnestii. Z kriminálu vychází v dnes již ikonickém zeleném tílku, jaké oblékal Jiří Kajínek, a ujímá se ho spolužák ze základní školy Ivan.

Toho si ve filmu, který je nevhodný pro děti do 12 let, zahrála hvězda seriálu MOST! Zdeněk Godla. Ani on si premiéru nenechal ujít, ačkoliv se oblékl poněkud méně, než by se na tuto událost slušelo. Vystačil si s džínami a svetrem, ze kterého mu vykukovalo bříško. O mnoho lépe se nenafintil ani herec Jiří Krampol, který ve filmu hraje nejstaršího člena mafiánského gangu.

Hvězda Kameňáku Čížková v pánském obleku a baretu

Nezájem mužů o módu tak kompenzovaly alespoň dámy. Sára Kohnová z Kameňáku, herečka Hana Čížková, vynesla černý pánský oblek, který doplnila slušivým baretem stejné barvy. Jak nedávno prozradila magazínu Lifee.cz, pečuje o sebe ráda a neváhá si ke kráse dopomáhat všemi dostupnými prostředky.

„Vždycky mě překvapí, když některé starší herečky tvrdí, že je kouzlo v krémech a budeme všechny šťastné, když je budeme používat. Takhle to samozřejmě nefunguje! Pomáhám si třeba kyselinou hyaluronovou, ale to už je dnes zcela běžné. Před šesti lety jsem si nechala udělat spodní víčka a od té doby nic," prozradila oblíbená herečka.

Přelud v růžové a žlutá muzikálová pěnice

Hvězda reality show Love Island z roku 2021, modelka Gabriela Gašpárová, si ve filmu režiséra Tomáše Magnuska také zahrála. A premiéru pojala vskutku stylově. Oblékla výraznou růžovou róbu z materiálu připomínajícího latex, kterou doplnila černými botami na vysoké platformě. Nechyběl hluboký výstřih a vlasy si Gabriela nechala vyčesat do působivého vysokého culíku.

Podobně výrazná zatoužila být také muzikálová zpěvačka Nikola Ďuricová, která na premiéru vyrazila ve žlutých šatech z dílny mladého fashion designéra Lukáše Krnáče. Róbu s peřím v oblasti hrudníku doplnila hnědou koženou kabelkou ve tvaru kruhu, se kterou sladila také lodičky. Film si pochopitelně nenechaly ujít ani další dámy v čele s hvězdou Discopříběhu, herečkou Evou Čížkovskou, nebo publicistkou a komičkou Zuzanou Bubílkovou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články