Módní policie z premiéry Zatmění: Kadeřávková vynesla proklatě krátké minišaty, Kate Matl latexové kozačky

Módní policie z premiéry Zatmění: Kadeřávková vynesla proklatě krátké minišaty, Kate Matl latexové kozačky
Zdroj: Herminapress/Koláž Lifee
Herec Jan Révai vyvedl po dlouhé době do společnosti svoji partnerku Zuzanu Šulajovou.Zpěvačka Heidi Janků zvolila khaki šaty s tříčtvrtečními rukávy a chybět nesměly elegantní černé lodičky.Houslistka Markéta Muzikářová tentokrát pojala návštěvu kina poměrně neformálně.Zpěvák a skladatel Julián Záhorovský s partnerkou Terezou, která vybočovala sněhobílým sáčkem. + 10 fotek+ 11 fotek

Do kin vstupuje nový film Zatmění, který slibuje adrenalin a humor zároveň. My si posvítili na módu ze slavnostní premiéry, byť hlavní hrdina, herec Jakub Štáfek, dal přednost rodinné dovolené, než přijde na svět jeho druhý potomek. Kdo vynesl nejkratší šaty večera a které boty jsou podle zpěvačky Kate Matl nejlepším doplňkem do kanclu i na párty?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 03. 2023 08:00

Film Petra Kubíka Zatmění slibuje zábavu a akci zároveň, proto ani slavnostní premiéra neměla jednoznačně daný dress code. K vidění byla velká večerní, kvádro, sáčka, ale také džíny nebo provokativní kozačky. Jisté je, že česká road movie je dobrodružnou podívanou, u které se rozhodně nebudete nudit - protože to zkrátka nestihnete.

Jakub Štáfek chyběl, ale je mu odpuštěno

Hlavní hvězda filmu, herec Jakub Štáfek, si slavnostní událost paradoxně nechal ujít. Ale není nikdo, kdo by mu to vyčítal. S manželkou Dominikou totiž na exotickém ostrově Guadeloupe v Karibiku slaví blížící se příchod druhého potomka. Přesto si herec neodpustil fanoušky na svůj nový film prostřednictvím sociálních sítí nalákat.

„Věřím, že vás film bude bavit stejně jako mě jeho natáčení. Myslím, že je to zajímavý příběh,“ vzkazuje herec, kterého ještě nedávno fanoušci vinili z toho, že svoji rodinu zanedbává. Štáfek jim pak skrze sociální sítě propálil, že jeho dcera Olívie se brzy dočká sourozence - a následně svůj komentář pro jistotu smazal. Neúčast na premiéře mu tedy všichni odpustili.

Anna Kadeřávková v šatech sotva pod zadeček

Kdo si představení filmu Zatmění naopak nenechal ujít, byli herec a tanečník Jan Révai, který se po dlouhé době objevil ve společnosti s partnerkou Zuzanou Šulajovou, nebo skladatel a zpěvák Julián Záhorovský s přítelkyní Terezou, jež pro tentokrát odložila kožený křivák a oblékla sněhobílé sáčko, které ji půvabně rozzářilo.

Hvězdou večera byla bezpochyby herečka a influencerka Anna Kadeřávková, která oblékla provokativní a nevídaně sexy zelené šaty s flitry, které sotva sahaly pod její perfektně tvarovaný zadeček. Anna si je dobře vědomá svých předností, proto se odvážnějších modelů neleká. Zelené psaníčko bylo v tomto případě skvělým tahem a tělové lodičky ještě prodloužily její štíhlé nohy.

Neformální Muzikářová a Matl za sexy sekretářku

Filmovou premiéru tentokrát svým outfitem lehce zazdila houslistka Markéta Muzikářová, která se odbyla obyčejnými džínami a fialovým topem. Zpěvačka Kate Matl oproti ní vynesla inspirativní outfit pro všechny odvážné sekretářky, které se nebojí provokace. Konzervativní černou minisukni a bílou halenku totiž doplnila super sexy latexovými kozačkami v hnědém odstínu. Málokdo by odolal, kdyby mu v pondělí dopoledne přinesla fakturu k podpisu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články