Premiéra Princezny zakleté v čase 2: Mašková zářila ve flitrech, pány zastínil mladík v banánovém obleku

Premiéra Princezny zakleté v čase 2: Mašková zářila ve flitrech, pány zastínil mladík v banánovém obleku
Zdroj: Lifee.cz/Renata Bušková
Premiéra pohádky Princezna zakletá v čase 2 přilákala velké množství známých osobností.SuperStar Tereza Mašková, která si v nové pohádce zazpívala, vyrazila na premiéru s přítelem Oliverem.Zatímco Oliver zvolil poměrně neformální oblečení, Tereza nešetřila svou oblíbenou růžovou barvou.Bílé tenisky jsou dnes ve společnosti akceptovatelné, pokud jsou ovšem ukázkově čisté, jako to předvedl Terezin přítel.+ 28 fotek+ 29 fotek

Premiéra druhého dílu fantasy pohádky Princezna zakletá v čase přilákala velké množství známých tváří, některé v outfitech, které by se daly označit za výstřední. SuperStar Tereza Mašková třeba přidala k růžovým vlasům flitrovaný top stejné barvy a hlavní hrdinka Eliška Křenková zase v doprovodu Marka Lambory nevyloudila jediný úsměv.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 11. 2022 12:00

Proč se půvabná Eliška Křenková na slavnostní premiéře ani jednou neusmála, zůstává záhadou. Světlé šaty nicméně doplnila alespoň zlatým psaníčkem, takže připomínala éterickou vílu, i když z jejího výrazu bylo patrné, že by raději byla někde úplně jinde.

Růžová Mašková zářila ve flitrech

Kdo naopak zářil na všechny strany, byla zpěvačka Tereza Mašková, která si v nové pohádce zazpívala. Své pověstné růžové vlasy doplnila o flitrovaný růžový top a světlé zvonové kalhoty do pasu, jež elegantně suplovaly dlouhou sukni. Na její doplňky se můžete v detailu podívat v naší fotogalerii.

Mladík v barvě banánu způsobil rozruch

Největší rozruch ovšem vzbudil na červeném koberci dlouhovlasý mladík, který se nebál vsadit na aktuální trend v pánském oblékání, a sice oblek v netypické banánově žluté barvě. Ten neotřele doplnil košilí s černými a bílými proužky a zaujal také výraznými brýlemi.

Marek Lambora předvedl bílé tenisky a strniště

Chybět nesměl hlavní hrdina pohádky, herec Marek Lambora, který svůj černý oblek ozvláštnil bílými teniskami. Ani těch by se pánové neměli bát, ovšem pod podmínkou, že jsou dokonale čisté. Jaké obutí zvolili ostatní muži na červeném koberci, Martin Písařík, Vojtěch Kotek nebo Jan  Révai, pro vás zdokumentovala naše fotografka.

Také Lamborův princ prošel v druhém dílu pohádky velkou proměnou. „Jan má nově vousy, protože to Petr Kubík velmi chtěl a už jsme se o tom bavili, když kluci přemýšleli, že budou psát druhý díl. Napadlo nás, že ho postaršíme, aby vypadal vyspělejší a mužnější," vysvětlil Marek Lambora Lifee.cz, proč ho v poslední době můžeme častěji vídat s rošťáckým strništěm na tváři.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články