Zrzka Táňa Pauhofová prozradila tajemství svých vlasů a bezchybné pleti: Má je od přírody?

Zrzka Táňa Pauhofová prozradila tajemství svých vlasů a bezchybné pleti: Má je od přírody?
Zdroj: Herminapress
Herečku Táňu Pauhofovou jsme potkali v pražském kadeřnickém salonu, kde jsme s ní také vedli rozhovor o kráse.Táňa Pauhofová nám prozradila, že její vlasy jsou zrzavé od přírody.Podpis Táni Pauhofové nesměl chybět na místní zdi slávy.Takhle to Táně Pauhofové nakonec na premiéře filmu Známí neznámí slušelo. Vynesla outfit své oblíbené značky Nehera. + 2 fotky+ 3 fotky

Herečka Táňa Pauhofová (38) se pyšní nezaměnitelnými zrzavými vlasy, které většinu lidí na první pohled zaujmou. Krásných zrzek, jako je ona, je v hereckých kruzích jako šafránu. Jak se stará nejen o svou ikonickou hřívu, ale i světlou pokožku a jaký vztah má k módě, prozradila webu Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 04. 2022 12:00

Herečka Táňa Pauhofová je proslulá osobitým stylem oblékání a také pro nedávnou slavnostní premiéru filmu Známí neznámí zvolila netradiční komplet pastelově modré halenky a krémových kalhot se zajímavým barevným vzorem. Oboje její oblíbené značky Nehera, které je věrná dlouhodobě. Zbožňuji šik minimalismus a nepotrpím si na žádné hogo fogo. Miluji sice krásu, ale extra to neřeším, není to pro mě hlavní téma dne," vysvětlila herečka, která si zřejmě na celodenní nakupování oblečení nepotrpí. 

Takto mě namíchali rodiče, směje se Táňa Pauhofová

Dalším poznávacím znamením Táni Pauhofové jsou její zrzavé vlasy. Dostává díky nim více rolí? „Nevím, jestli jsem u filmových producentů populární díky barvě vlasů. To nedokážu posoudit, protože právě barva vlasů se dá u kadeřníka velmi jednoduše změnit," směje se Táňa, která se v minulosti nechala slyšet, že právě kvůli svým vlasům byla prakticky celé dětství terčem posměchu.

„Nebarvím se. Takto mě namíchali mí rodiče a já s tím tak žiji. Někdy ale kvůli práci musí být má barva dodatečně pigmentovaná, aby byla živější, nebo naopak lehce potlačená," popisuje herečka, které vlasy ztmavovali například kvůli filmu Něžné vlny.

Můžu bez obav na sluníčko, tvrdí Táňa Pauhofová

Od přírody zrzaví lidé mívají také přirozeně světlejší pokožku, která může být citlivá na slunce. Do této kategorie ale Pauhofová podle svých slov nespadá. „Citlivou pleť nemám. Jsem sice světlejší typ, ale mám tmavé oči. Proto pleť nemám tak senzitivní, jako ty modrooké zrzky, které nemohou ani přejít ulici, když víc svítí sluníčko," prozrazuje, moje pleť je zvyklá na zátěž také díky mé práci a zatím je ke mě velmi tolerantní."

Času na návštěvu kosmetiky herečka tolik nemá, proto se o svoji pleť stará jako běžné ženy, které potkáváme na ulici„Jsem naučená se o ni kvalitně starat průběžně a zatím mi to tak funguje. Je to lepší, než potom zachraňovat průšvihy," myslí si Pauhofová, chodím spát vždy odlíčená a pleť denně vyživuji."

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články