Variace se sakem v podání celebrit: Boho sluší s crop topem, Schneiderové oversize model přidal kila navíc

Variace se sakem v podání celebrit: Boho sluší s crop topem, Schneiderové oversize model přidal kila navíc
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Moderátorka Tereza Pergnerová růžové sáčko netypicky zkombinovala s trendy cargo kalhotami, růžovou kabelkou a bílým topem. Nechybí klobouček a sluneční brýle.Herečka Vanda Chaloupková kombinuje delší sako v khaki barvě s širokými džínami a bílým topem.Moderátorka Veronika Farářová zazářila v oranžovém sáčku a minisukni. Pod sáčko oblékla odvážný černý top a přidala černou koženou kabelku Louis Vuitton.Zpěvačka Emma Smetana na své vystoupení oblékla hnědé oversize sako s tmavě hnědými kalhotami. Pod sáčkem se skrýval ještě černý mini crop top suplující podprsenku.+ 22 fotek+ 23 fotek

Podle módní odbornice Jany Elfmarkové je sako základním kamenem každého dámského šatníku. Jeho správným střihem si můžete ubrat pár kilo a možností, jak ho kombinovat, je bezpočet. Moderátorka Tereza Pergnerová například růžové sako oblékla k trendy cargo kalhotám, zpěvačka Jitka Boho k bílému crop topu a džínám, podobně jako Olga Lounová. Lucie Vondráčková jej zase neváhá oblékat k džínovým mini šortkám.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 06. 2023 12:00

Sako má tisíc využití a parádu s ním uděláte nejen v kanceláři, ale také na schůzkách, nebo jen běžných pochůzkách po městě. Jak důmyslně sako kombinují české celebrity? Zpěvačka Heidi Janků (60) si například v poslední době oblíbila černo-červenou barevnou kombinaci, kdy mistrně střídá červená a černá sáčka společně s červenými nebo černými kalhotami. Pod sako potom zpravidla obléká jednoduché bílé tričko. Velká inspirace, jak snadno nakombinovat několik výrazných prvků, které vám visí ve skříni.

Sako a džíny podle Lounové a Boho

Nesmrtelnou klasikou, která je stálicí i ve světě showbyznysu, je sako v kombinaci s dobře padnoucími džínami, teniskami a bílým topem či košilí. Ukázkově se takto předvedla zpěvačka Olga Lounová (42), která pro své vystoupení s kytarou oblékla černé sako s vyhrnutými rukávy, trendy potrhané džíny, bílé tenisky a bílou košili. Je to snadné, slušivé a nemůžete tím nic zkazit.

Trendy variaci na podobné téma předvedla modelka a zpěvačka Jitka Boho (31) na první čtené zkoušce muzikálu Troja. Do divadla se vypravila v džínách s vysokým pasem, v bílých teniskách a v bílém crop topu, který korunovala elegantním béžovým sáčkem. O poznání horší kombinaci, byť s dobrým úmyslem, předvedla na stejné akci její kolegyně, zpěvačka Elis Ochmanová (34). Ta pod bílé sáčko oblékla tyrkysovou košili a černé kalhoty, což ve výsledku barevně dobře neladí. Méně barev je mnohdy více, dámy - Boho si prakticky vystačila jen s modrou a bílou.

Tereza Pergnerová v saku a cargo kalhotech

Velkým překvapením byla moderátorka Tereza Pergnerová (48), která nedávno navštívila velkou tematickou výstavu retro džínových kalhot. Růžové sáčko netypicky zkombinovala s trendy cargo kalhotami v béžové barvě, bílými teniskami, růžovou kabelkou a bílým topem. Nechybí ani letní klobouček (Nejlepší klobouky a fascinátory z korunovace krále Karla III.) a nápadné sluneční brýle - hravé, mladistvé a osvěžující, pokud Terezu potkáte v ulicích.

Jitce Schneiderové to nevyšlo

Ukázkovým příkladem, jak sako nekombinovat, je protentokrát bohužel herečka Jitka Schneiderová (50), která je mimo jiné známou milovnicí módy a příliš často se přešlapů nedopouští. Na zlínském filmovém festivalu bohužel sáhla po bílém saku naprosto nevyhovující oversize délky, pod které oblékla červeno-oranžové šaty, kterým zcela chyběl náznak pasu. Outfit Jitka doplnila bílými teniskami. Herečka tak ve výsledku vypadá velmi neforemně, bez křivek a přidala si také pěkných pár let navíc. Velká škoda!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články