Celebrity září v bílé košili: Petra Janů ji kombinuje s džínami, Daniela Peštová s perlami, Jitka Schneiderová s křivákem

Celebrity září v bílé košili: Petra Janů ji kombinuje s džínami, Daniela Peštová s perlami, Jitka Schneiderová s křivákem
Zdroj: Herminapress
Topmodelka Daniela Peštová nedávno navštívila módní přehlídku návrhářky Zuzany Kubíčkové ve sněhobílé košili, kterou doplnila perlami.Košili Peštová mistrně zkombinovala s elegantními kalhotami s vysokým pasem a kabelkou italské značky Bottega Veneta.Také herečka Jana Plodková nedávno vynesla bílou košili. Ta její zase vyniká extravagantními rukávy.Plodková košili kombinuje s džínovými kalhotami a koženou crossbody kabelkou.+ 15 fotek+ 16 fotek

Bílá košile je v dámském, ale i pánském šatníku oblíbeným evergreenem. Ženy oceňují nevyčerpatelné množství kombinací, které nabízí, pokud se v outfitu pojme kreativně. Ovšem ani české celebrity, jako je zpěvačka Petra Janů (70) nebo herečka Jana Plodková (41), nepohrdnou klasikou - tedy bílou košilí v kombinaci s džínovými kalhotami. Jak jim to sluší?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 05. 2023 12:00

Historie tohoto ikonického kousku je přitom poměrně pohnutá. „V podobě, jakou známe, existuje bílá košile už téměř 150 let. Poprvé se v centru dění ocitla ve chvíli, kdy se Marie Antoinetta objevila na portrétu z roku 1873 v nařaseném bavlněném županu. To ve své době vyvolalo slušný skandál," vysvětluje pozadí tohoto fenoménu ženského šatníku pro Lifee.cz módní expertka Radka Franc. V jakých kombinacích vynesly letos na jaře bílou košili známé české osobnosti?

Dokonalá Peštová a odvážná Schneiderová

Topmodelka Daniela Peštová (52) se ve sněhobílé košili objevila na nedávné módní přehlídce návrhářky Zuzany Kubíčkové. Doplnila ji elegantními černými kalhotami, černo-bílými lodičkami a hlavně perlami, ve kterých z košile udělala luxusní prominentní záležitost. Outfit korunovala béžovou kabelkou italské značky Bottega Veneta.

Úplně jinak si s bílou košilí pohrála herečka Jitka Schneiderová (50). Zvolila typ s výrazným stojáčkem a na něj oblékla černý kožený křivák. Outfit doplnila obligátními džínovými kalhotami a celek korunovala bílými teniskami. Na nepřehlédnutelnosti jí přidala také vášnivě rudá rtěnka. Jitka v tom zkrátka umí chodit. V bílé košili a džínách se ostatně objevily také zpěvačka Petra Janů nebo herečky Jana Plodková a Andrea Růžičková (38).

Přidejte si košilí pár centimetrů

V případě bílé košile se nabízí její kombinování s kalhotami nebo sukněmi s vysokým pasem, protože si můžete velmi snadno přidat pár centimetrů navíc. Skvěle s bílou košilí čaruje například subtilní moderátorka Eva Decastelo (44) nebo herečka Sára Rychlíková (23). Tento benefit bílé košile naopak trochu zazdila herečka Markéta Stehlíková (38), která ji zkombinovala s hnědým sakem, ovšem nezastrčila ji do kalhot, ale nechala ji volně splývat. Ubrala si tak tolik potřebné centimetry a opticky si zkrátila nohy.

Kombinujte s flitry nebo Viva Magentou

Jak naopak s bílou košilí hezky kouzlit, předvedla herečka Kateřina Klausová (31). Ta ji chytře oblékla ke stříbrným flitrovaným kalhotám a na večírku celá zářila. Podobně je možné tento klenot dámského šatníku kombinovat s celým barevným spektrem, ovšem v letošním roce byste neměly zapomínat na trendy barvu Viva Magenta. Jak ji s bílou košilí působivě obléknout, předvedla například účastnice reality show Survivor Žaneta Skružná (23). Jak se jí to povedlo, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články