Viva Magenta ve velikosti XXL: Oblíbená herečka Melissa McCarthy (52) se na premiéru zahalila do barvy roku

Melissa McCarthy zářila v barvě roku Viva Magentě na premiéře filmu Malá mořská víla
Zdroj: Profimedia
Melissa McCarthy na premiéře Malé mořské víly v krásné róbě Maison Valentino v odstínu Viva Magenta.Dlouhé volánkové šaty doladila Melissa McCarthy trendy botami na vysoké platformě posetými flitry v odstínu Viva Magenta. Melissa McCarthy si v pohádce zahrála chobotnici Uršulu. Na snímku s představitelkou Malé mořské víly Halle Bailey. Šaty, které Melissa oblékla, se objevily na přehlídce Valentina v loňském roce. + 4 fotky+ 5 fotek

V Londýně proběhla premiéra dlouho očekávané disneyovky Malá mořská víla, kde si roli chobotnice Uršuly střihla oblíbená komediální herečka Melissa McCarthy (52). Brunetka, kterou si pamatujete z Gilmorových děvčat a desítek veseloher, se oblékla od hlavy až k patě do barvy roku Viva Magenta. A dokazuje, že ani dámy s většími velikostmi by se výrazných odstínů neměly bát.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 16. 05. 2023 10:30

O novém pojetí Malé mořské víly se hojně psalo, protože hlavní roli Ariel získala afroamerická herečka Halle Bailey (23). Fanoušci slavné disneyovky se na sociálních sítích i pod články přeli, jestli je v pořádku, aby se tolik změnil vzhled hlavní hrdinky klasické dánské pohádky. Ať na to máte názor jakýkoli, pohádka slaví úspěchy a s ní i sami herci. 

Chobotnice Uršula ve Viva Magentě

O roli zlé chobotnice Uršuly se podle všeho zajímala i zpěvačka Lizzo, ovšem tvůrci se rozhodli pro osvědčenou komediální herečku Melissu McCarthy, která má také odpovídající tělesné proporce, jako její kreslená předloha. 

Melissa, která zazářila v roli Sookie v seriálu Gilmorova děvčata, se od hlavy k patě oblékla do barvy roku Viva Magenta. Ač tento zářivý odstín nejčastěji vídáme na štíhlých celebritách, McCarthy dokázala, že se této barvy nemusí bát ani ženy s větší konfekční velikostí. 

Flitrové boty na platformě

Dlouhé šaty s volány pocházely z dílny Maison Valentino a hereččina stylistka je sladila s trendy vysokými platformami ve stejné barvě. Botky, které při každém pohybu vykukovaly zpod šatů, byly poseté flitry. 

Jak to Melisse McCarthy slušelo, se můžete podívat do fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články