Trendy léta 2023: Oslnivé flitry rozzářily šaty, topy, sukně, plavky, kabelky a dokonce i boty

Trendy léta 2023: Oslnivé flitry rozzářily šaty, topy, sukně, plavky, kabelky a dokonce i boty
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Flitry od hlavy až k patě? Žádný problém, budete in! (Sinsay, top 119 Kč, kalhoty 599 Kč)Vrstvit lesk. Další z hitů léta. (Bunda typu bomber s flitry, Desigual, 4 299 Kč)Strohé a sportovní. Ani takové atributy neodehnaly flitry od šatů Adidas. (6 499 Kč)Jednoduchý top se špagetovými ramínky ozdobila firma YAS mnohobarevnými flitry. (899 Kč)+ 17 fotek+ 18 fotek

Celý rok večírek. A v létě obzvlášť! Proč? Štendry obchodů s módou právě zaplavily flitry. Jejich lesklý povrch v nepřeberném výběru barev obtěžkal snad všechny možné kousky oblečení i doplňků. A na vás teď je poskládat si z nich dokonalý letní outfit. Samozřejmě, že vám lifee.cz poradí, jak se s touto výzvou utkat s nejlepším možným výsledkem.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 18. 06. 2023 09:00

Začalo to glam lookem připomínajícím ocas mořské panny. Obří šupiny à la flitry obsadily pozice už na začátku roku, v plesové sezoně, pozadu ale rozhodně nezaostávaly ani klasické velikosti všech barev a tvarů. Nyní však flitry dobývají další módní území. Najdete je teď dokonce i na plavkách.

Uniknout z jejich dosahu nebude letos vůbec jednoduché, jejich využití nachází nové a nové pozice a nám nezbývá, než jim konečně podlehnout. Kdo by byl ještě před pár lety řekl, že si tento večírkový a slavnostní styl zpracování materiálů užijeme i ve zcela běžném denním režimu. 

Flitry se vydaly z party rovnou do ulic

Najít flitry na maxisukni ke kotníkům i miniaturní podprsence bikin, to bylo ještě donedávna zcela nepředstavitelné sci-fi. Nyní ale patří k běžně nošené módě a nezbavíme se jich minimálně po celé letošní léto. 

Původně večírkový look, okoukaný mimo jiné z módních party trendů 80. let minulého století oslovil samozřejmě i řadu návrhářských ikon. Mola se tak při představování nejžhavějších trendů sezony oslnivě leskla u Michaela Korse, Toma Forda i Nensi Dojaka.

A z přehlídkových mol je to vždy už jen krůček k nám, obyčejným smrtelnicím. Pak tedy směle do toho: Neváhejte a obtěžkejte své letní oblečení třpytivými střípky a počítejte s neutuchajícím zájmem okolí. Přecejen přenést party módu do ulic znamená přilákat leskem mnoho obdivných pohledů. 

A hlavní hvězdou (nejen) večírku se stává...

Pokud jste doposud sahaly spíš po méně nápadných kouscích, s výběrem flitrů jistě pocítíte jasně postřehnutelnou změnu. Lákají k sobě opravdu hodně pozornosti. A to je jejich veliké plus. Nejenže dovedou významně upozornit na svou nositelku, zatočí i s jindy nudnými outfity a flitry doslova rozzáří sebejednodušší a nenápadný kousek.

A pokud jde o doplňky, i tam je jejich působení doslova elektrizující. Méně odvážným právě dolpňky poskytují tu nejlepší příležitost, jak se patřičně blýsknout, aniž by si nechtěné pozornosti užívaly přespříliš.

Zaujaly vás flitry ve svém každodenním pojetí? Prohlédněte si kousky v naší fotogalerii, třeba také brzy  podlehnete třpytivé vlně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články