Trend nejen na večírek: Zlatá sluší i běžné módě. Jen je třeba se vyhnout monochromatickým outfitům

Trend nejen na večírek: Zlatá sluší i běžné módě. Jen je třeba se vyhnout monochromatickým outfitům
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž Lifee
Velkou milovnicí zlaté je indická herečka Priyanka Chopra (40). V outfitech této barvy ji vídáme pravidelně, přičemž zlatý odstín dokonale ladí s její tmavší pletí.Okázalost. Tou pajetky obřích rozměrů na šatech Patrizia Pepe rozhodně nešetří. Vedle jejich večírkové kariéry ale pro ně jistě najdete i jiné využití. Jsou jako stvořené pro zábavná letní odpoledne. Cena 3 599 KčZáplavu flitrů nosí i šaty značky Gate za 699 Kč, které zvládnou oslnit při večerním koktejlu stejně jako v podobě denního modelu do kanceláře.Jde to ale i formálněji. Jednoduché a lehoučké, to jsou třpytivé bodycon šaty H&M za sympatických 299 Kč, které spolu se zlatými doplňky vytvoří perfektní vycházkové kombo se sakem či bundičkou, jen tak s podpatky zase budou hvězdným outfitem každé letní párty.+ 8 fotek+ 9 fotek

Působí sice honosně, slavnostně a okázale, umí ale proniknout i do běžné módy. I ve všední den oceníte její nepřehlédnutelnost a výjimečný vzhled. Se zlatou je potřeba si hrát, jako by to opravdu byl ryzí drahý kov. Styling postavit i na dalším neutrálním tónu a vyhnout se jednobarevnému celku.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 11. 04. 2023 09:00

Třpytivý lesk drahého kovu oslovuje třeba herečku Priyanku Chopru (40), která velmi často volí právě zlaté odstíny šatů a s její čokoládovou pletí si tento tón neobyčejně rozumí. Stejně nenuceně a šik může metalická krása vypadat i na milionech dalších žen. Podobně jako odstínů kůže, i odstínů zlaté je celá řada, stačí si jen najít ten svůj.

Z večírků do kanceláří snadno a rychle

Večírky, párty a jiné společenské události si bez zlaté nedovedeme představit. Vždyť umí tak jednoznačně přitáhnout pozornost a bez okolků splňuje jakýkoliv večírkový dress code. Zapojit ji do běžného šatníku ale také má své kouzlo. I tam oceníte její nepřehlédnutelnost a výjimečný vzhled. Vždy ale mějte na paměti, že zrovna u zlaté či jiných metalických barev nepatří jednobarevné outfity zrovna k nejstylovějším. Styling proto postavte i na dalším, ideálně neutrálním tónu, a se zlatou si hrajte, jako by to opravdu byl ryzí drahý kov.

Nechte kovový efekt patřičně vyniknout

Perfektní prostředí pro metalické tóny? Samozřejmě flitry a jiné aplikace, kde může kovový efekt patřičně vyniknout. Mimo hru ale momentálně nestojí ani látky kov imitující svým povrchem. Do zlaté se může kompletně převléci kůže i jiné vhodné materiály imitující vzhled fólie či jiného netradičního oděvního dezénu.

Více je více, tedy alespoň, co se týče doplňků

A samozřejmě nemůžeme vynechat ani celou plejádu doplňků, které se právě převlékají do zlaté. Co třeba rozzářit svěží jarní outfit skutečným hitem posledních dnů, retrem dýchajícími zlatými sandálky na vysoké platformě a širším podpatku? Jednodušší oživení stylingu nabízí drobná kabelka v metalickém tónu inspirovaném drahým kovem a nemusíte přehlížet ani výraznější bižuterii imitující zlato. S tou letos šetřit nemusíte, marnivost je aktuálně na místě!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články