Hvězdy na módní přehlídce: Noidova manželka odhalila bříško, Grossová zasypaná flitry a Heidi Janků v červené

Hvězdy na módní přehlídce: Noidova manželka odhalila bříško, Grossová zasypaná flitry a Heidi Janků v červené
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Natálka Grossová se pro tentokrát vyladila do populárního Barbie stylu. Růžové šatičky s flitry doplnila masivními růžovými sandálky na vysoké platformě.Současná žena Václava Noida Bárty Eliška dorazila na místo v černých legínách, crop topu a koženém křiváku.Bývalá žena Václava Noida Bárty Gabriela Švamberová Dvořáková oblékla rovněž černou.Václav Noid Bárta zvolil velmi upnuté neformální džíny a černou bundu.+ 15 fotek+ 16 fotek

Módní přehlídka návrhářky Martiny Pipkové Loudové přilákala velké množství známých osobností, které se, co se outfitů týče, rozhodně nedržely při zemi. Herečka a zpěvačka Natálie Grossová (20) vyladila svůj outfit do trendy Barbie stylu, Heidi Janků (60) zazářila v rudém sáčku a herečka Romana Goščíková (40) předvedla, že stud je pro ni cizí slovo. A rozhodně nezapadly ani bývalá a současná manželka Václava Noida Bárty (42).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 06. 2023 10:35

Noid názorně předvedl, jak dobré vztahy vládnou mezi ženami, které byly nebo jsou v jeho životě zásadní. Jeho exmanželka Gabriela Švamberová Dvořáková (34) i současná choť Eliška Bártová (32) totiž ten večer bok po boku prezentovaly modely Pipkové Loudové, žádná řevnivost v zákulisí nevládla a dámy se skvěle bavily.

My si posvítili na to, v čem modelky přišly, než oblékly přehlídkové šaty, a detailně jsme rozebrali také outfity hostů, kteří na slavnostní večer zavítali.

Natálka Grossová v Barbie stylu

Zpěvačka Natálie Grossová vsadila na extravagantnější model v populárním Barbie stylu, který letos podpořil stejnojmenný film, jenž co nevidět zamíří do kin. Oblékla růžové flitrované minišaty, které doplnila masivními růžovými sandály na vysoké platformě. Dlouhé kaštanové vlasy stáhla do dvou roztomilých culíků a mohla se bez debaty pasovat na nejvýraznější osobnost večera.

Heidi Janků v rudém sáčku

Zpěvačka Heidi Janků, která na přehlídku zavítala coby jeden z VIP hostů, zase vsadila na lety prověřenou klasiku, kterou ovšem dotáhla k dokonalosti. Široké černé kalhoty totiž doplnila bílým tričkem s potiskem a výrazným červeným sáčkem, ve kterém zářila mezi ostatními hosty. Outfit podtrhla černou crossbody kabelkou a černými lodičkami s otevřenou špičkou. Nezbytností byl také rudý lak na nehtech, kterým Heidi podpořila barvu svého sáčka.

Sobotová a Duchková ve velké večerní

Zcela odlišnou představu měly o slavnostním večeru manželka herce Luďka Soboty (80) Adriana (61) a moderátorka Štěpánka Duchová (50). První jmenovaná oblékla tmavě modrou večerní róbu a vlasy vyčesala do působivého drdolu. Šaty pak doplnila béžovým psaníčkem a plédem v barvě královské modři. Pomyslnou korunkou jejího looku byla rudá rtěnka.

Štěpánka Duchková rovněž oblékla velkou večerní. Překvapila smaragdově zelenými zavinovacími šaty s výraznými knoflíky a působivými krajkovými rukávy. K dokonalosti dovedla outfit vhodně zvolenými doplňky - subtilním zlatým psaníčkem a zlatými sandálky na podpatku.

Goščíková ani Smatanová se nestyděly

Mezi nejvíce odhalené dámy večera patřila modelka Lucie Smatanová a manželka režiséra Karla Janáka (52) Romana Goščíková. Smatanová šla závěrečné defilé přehlídky ve flitrovaných šatech jako pavučinka s kompletně průhlednou spodní částí. Pod takto vyzývavé šaty se pochopitelně hodí černé body.

Goščíková zase oblékla tmavě modré sametové šaty s hlubokým výstřihem. Na podprsenku můžete, dámy, v podobném modelu zapomenout. Spodní část těchto šatů je rovněž průhledná, a jak nám Romana na místě přiznala, nečekala, že toho fotografům ukáže tolik. Jak to přítomným slušelo, můžete sami posoudit v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články