Heidi Janků (60) ukázala úchvatnou sbírku šatů: Převládá vášnivá červená, flitry a krátké koktejlky

Heidi Janků (60) ukázala úchvatnou sbírku šatů: Převládá vášnivá červená, flitry a krátké koktejlky
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Heidi Janků má ráda flitry a odvážné délky šatů.Jak totiž Heidi tvrdí, nohy může stále hrdě ukazovat.Další šaty, které Heidi předvedla, jsou v její oblíbené rudé barvě.Podobně barevně vyvedené jsou také tyto dlouhé společenské šaty. Velkou večerní může Heidi obléknout na ples nebo divadelní premiéru.+ 11 fotek+ 12 fotek

Zpěvačka Heidi Janků (60) před časem pozvala Lifee.cz na návštěvu a při té příležitosti nám rovněž ukázala, jaké klenoty skrývá její šatník. Vytáhla hned několik společenských šatů, na které je pyšná nebo které má nejraději. Heidi, jež si libuje v minisukních, pochopitelně vlastní několik koktejlek, jejichž délka končí nad koleny.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 04. 2023 11:30

Zpěvačka Heidi Janků, která loni oslavila šedesátiny, vypadá na svůj věk fantasticky. Není divu - sama se stará o prostornou vilu v pražské Uhříněvsi, naplno koncertuje a nezanedbává ani svého pejska Edu.

Štíhlé nohy ukazuji ráda, říká Heidi Janků

Co je pro Heidi typické, jsou její štíhlé nohy, které dodnes ráda ukazuje v minisukních nebo krátkých koktejlových šatech. Těch má ostatně celou sbírku. Za komplimenty na svoji postavu je zpěvačka pochopitelně vděčná. Štíhlé nohy buď máte, nebo nemáte. Můžu chodit na pedikúru, abych je měla upravené. Odjakživa mám štíhlé nohy, a proto v poslední době říkám, že nohy jsou to poslední, co ještě můžu ukazovat," směje se Heidi v rozhovoru pro Lifee.cz a s potěšením nám ukazuje společenské šaty, které si oblíbila.

Žádné vysoké částky za ně ale neutrácí, pokud ji opravdu nezaujmou. „Jsem stará škola, takže investovat horentní sumy do šatníku se zdráhám. Na druhé straně jsou to právě šaty, co mě částečně živí. Proto když vidím nějaké hezké, tak si je koupím! Ale statisíce to rozhodně nejsou,“ tvrdí zpěvačka.

Šaty si Heidi Janků půjčovat nemusí, v zásobě jich má dost

Jak Heidi hrdě říká, šaty si nemusí půjčovat od módních návrhářek, protože jich má dostatek. Některé róby, které má ve skříni, dokonce na sobě ještě mají visačku. Je to částečně i proto, že dva roky pandemie covidu pozastavily společenské akce. Hned několik šatů, které nám Heidi předvedla, jsou v rudé barvě - zpěvačka s havraními vlasy si tuto barvu oblíbila, protože dobře ví, že jí sluší. Mimo to má Heidi ráda na svých koncertech flitry nebo třeba peří.

„Můj manžel mi nikdy žádné šaty nekoupil. Byl mé zrcadlo, nikoli investor. Když jsem si nějaké přinesla nebo zvažovala, zda si je koupit, tak mi od srdce řekl svůj názor. Do hezkých šatů bylo podle něj dobré investovat i vyšší částky. Ráda jsem ho poslouchala,“ vzpomíná Heidi na svého zesnulého manžela, hudebního skladatele Iva Pavlíka.

V Uhříněvsi je z ní Tanečnice z Lúčnice

Heidi tvrdí, že kouzlo její postavy spočívá v tom, že ráda a často chodí. Třeba právě se svým pejskem Edou. „Ve svém věku už jsem také snížila přísun potravin – to spalování už je trochu jiné. Neomezuji se v jídle nijak zásadně ani necvičím," tvrdí majitelka nohou, po kterých muži na koncertech dodnes šílí.

A výjimkou nejsou ani Leoš Mareš se Štěpánem Kozubem, kteří s Heidi nedávno absolvovali večírek v proslulém pražském baru Kozička a došlo i na divoký tanec na stole. Tomu se Heidi směje a s humorem sobě vlastním říká, že se jí dokonce díky videu, které Leoš pořídil, začalo v domovské Uhříněvsi přezdívat Tanečnice z Lúčnice.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články