Heidi Janků brzy oslaví šedesátku: Čtyřnásobná prababička chodí s holkama pařit a vyhlíží novou lásku

Heidi Janků brzy oslaví šedesátku: Čtyřnásobná prababička chodí s holkama pařit a vyhlíží novou lásku
Zdroj: Herminapress
23. listopadu oslaví Heidi Janků 60. narozeniny. Uznejte sami, vypadá na to?Nedávno Heidi zazpívala dětem z dětských domovů a aby se během písničky mohla více odvázat, zula si boty.Svojí nejznámější písní Když se načančám potom bosá Heidi zabodovala u dětí i jejich vychovatelek. Nedávno Heidi Janků předvedla své štíhlé nohy v celé kráse, když na vystoupení oblékla šaty se zcela průhlednou spodní částí.+ 6 fotek+ 7 fotek

Málokdo by to do ní řekl, ale zpěvačka Heidi Janků (59) je čtyřnásobnou prababičkou, a to díky dětem svého zesnulého manžela Ivo Pavlíka. Vlastních potomků se nikdy nedočkala, přesto se dětmi stále obklopuje, a pečuje především o svého prasynovce Tomíka. V rozhovoru pro Lifee.cz Heidi také přiznává, že už je připravena na novou lásku a nabídkám na schůzku se nebrání.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 10. 2022 08:00

Manžel Heidi Janků, skladatel Ivo Pavlík, zemřel před pěti lety. Zpěvačka je od té doby single, ale přiznává, že poté, co začala být aktivní na sociálních sítích, jí od mužů často chodí nabídky na rande.

Ty Heidi přijímá a na novou lásku je připravená - jen se ten pravý zatím neobjevil. „Většinou mě muži kontaktují přes Instagram, nebo se někde náhodně potkáme a začneme si povídat. Občas totiž chodím ven s holkama zapařit. Motají se kolem mě, ale nic vážného z toho zatím nekouká," svěřila se vitální zpěvačka, která 23. listopadu oslaví 60. narozeniny.

Setkáváme se na 16. ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, který podporuje děti z dětských domovů. Máte vy sama ve svém okolí nějaké děti?

Mám prasynovce, který bydlí v Praze, a kterého občas hlídám, protože chodí teprve do třetí třídy. Občas se totiž nesejdou volné dny ve škole s těmi, které si mohou dovolit jeho rodiče. Potom nastupuje hodná teta Heidi. A já jsem fakt hodná, protože mu dovolím opravdu všechno. On je také hodný a dá se s ním vždycky domluvit. Vždycky si to hezky užijeme. Potom mám ještě z manželovy strany vnuky, ale ti už jsou dospělí a mají děti.

Takže jste prababička?

Ano, já už mám čtyři pravnoučata.

To jste pravděpodobně nejkrásnější prababička v republice!

Jsem taková vypůjčená prababička, ale jsem. Oni mi samozřejmě neříkají babi, protože mě nechtějí naštvat, a oslovují mě jménem.

Jaký míváte program se svým prasynovcem?

Chodíme spolu třeba na procházky. On je strašně pohybově nadaný, je velký sportovec. Hraje fotbal, má rád běhání a chození. Máme kousek pěkné dětské hřiště, kde je lezecká stěna a to má hodně rád. Co děláme snad nejčastěji, to jsou deskové hry. V tom vyniká a neustále mě poráží.

Jste na deskovky zvyklá z dětství?

To ne, mě to trošku minulo, respektive přijde mi, že éra deskovek se pořádně rozjíždí teprve v dnešní době. Samozřejmě, že Člověče, nezlob se jsem jako dítě hrála, ale teď je spousta nových a moderních her. V čem jsem naprosto marná, to je pexeso. Ale Tomík si ke mně bere také učebnice a musíme se spolu i učit. Moc se mu nechce číst, takže máme od rodičů vždycky za úkol alespoň kousek něčeho hezkého přelouskat.

Jak to děláte?

Mám na to už fígl. Vždycky, když Tomíka uspávám, tak mi kousek pohádky musí přečíst on, a já mu za odměnu přečtu zbytek. Trošku ho motivuju, je to zábava a je to i výchovné.

Chodí se Tomík dívat na vaše vystoupení?

Když někde poblíž zpívám, tak rád přijde.

Říkáte, že je velký sportovec. Cvičíte také?

Chodila jsem do fitka k Hance Kynychové, pravidelně dvakrát týdně. Ale ve svém věku bych musela chodit snad každý den, možná i dvakrát denně. Na moji postavu to extra vliv nemělo. Cítila jsem se dobře, protože jsem byla protažená a nebolela mě záda. Ale že bych viděla nějaké rýsování svalů, to ne. Musela bych pořádně máknout a to mě nebaví. A Hanka to ví, takže mě netýrala. Stroje mě děsí, takže jsem raději chodila na aerobik a podobné tancování.

Raději chodíte s pejskem, že?

Ano. Chodila jsem cvičit ještě v době, kdy jsem pejska neměla, a potom jsem si to přehodnotila, že na čerstvém vzduchu mi asi bude lépe. Chodíme na dlouhé procházky, denně klidně deset kilometrů.

Minule jsme se bavily o tom, že máte kvůli nemoci střev naordinovanou speciální dietu. To stále trvá?

Trvá a jinak už to asi nebude, moje nemoc se vyléčit nedá. Měla bych podle ní jíst samé bílé pečivo, buchty a knedlíky. Zeleninu a ovoce bych měla vynechávat. To se pochopitelně moc nedá, ale trpím tou nemocí dlouhodobě, tak jsem si za tu dobu našla vhodný poměr toho, co můžu, a co už ne. Všeho musím ubrat, zeleniny i rohlíků. Kdybych byla živá jen na rohlíkách, budu vypadat jako knedlík. Myslím, že nejsprávnější dietou bude jíst všeho s mírou.

Zaslechla jsem, že se kolem vás v poslední době motají muži. Je čas na novou lásku?

No, je to tak! Většinou mě muži kontaktují přes Instagram, nebo se někde náhodně potkáme a začneme si povídat. Občas totiž chodím ven s holkama zapařit. Motají se kolem mě, ale nic vážného z toho zatím nekouká.

Máte vůbec ještě chuť pouštět se do vážného vztahu?

Možná by ta chuť byla! Ale zatím jsem nenatrefila na toho pravého. Ono je to se mnou samozřejmě komplikované. Se mnou se někde na veřejnosti ukazovat, to není jednoduché. Přivést potom do společnosti nového přítele...

V listopadu oslavíte šedesátiny. Co plánujete?

S kapelou připravujeme dva narozeninové koncerty, 18. listopadu v Ostravě a 22. listopadu v Praze.

Jak narozeniny oslavíte, soukromě?

Soukromě je slavit asi nebudu. Pozvu všechny na svůj koncert a své známé potom na velkou afterparty. Myslím, že takhle to bude ideální.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články