PORADNA: Je mi přes třicet a nemohu najít partnera. Koučka radí, jak do 30 dnů potkat toho pravého

PORADNA: Je mi přes třicet a nemohu najít partnera. Koučka radí, jak do 30 dnů potkat toho pravého
Zdroj: Freepik

Počet nezadaných třicátnic stále stoupá. Zatímco pro některé je single život volbou, další by partnera chtěly, ale žádný jako by neexistoval. Jak postupovat, pokud chceme najít toho pravého, radí v dalším pokračování poradny zkušená koučka Sylvie Mobagi.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 07. 2022 11:30

Problém tohoto ražení řeší i dvaatřicetiletá Vendula. "Jsem stále single. Proto jsem začala hledat muže na různých seznamkách. Dvakrát jsem si s někým dala schůzku, ale první muž byl vyloženě sňatkový podvodník a druhý mě zase chtěl jen na sex," krčí rameny Vendula, která začíná pomalu ztrácet naději, že ještě potká normálního chlapa.

"Jak se v mém věku s někým seznámit? V práci mám většinou kolegyně, navíc se už všichni dobře známe. Ve volném čase se stýkám prakticky jen s rodinou. Do barů mě to netáhne...," uzavírá Vendula.

Co radí koučka Sylvie Mobagi?

Krásný den, to, co popisujete, je velmi častá zkušenost. Jasně, že ve 32 letech se partner hledá jinak než ve dvaceti, protože jste chytřejší, zkušenější a také opatrnější. Avšak ten výběr je pak o to kvalitnější, takže se určitě nebojte! Seznamky jsou za mě super, ale netuším, na které seznamce jste byla a jak to seznámení proběhlo - kdo koho oslovil, jak dlouho jste si psali, než jste se viděli, atd…

S mými kolegy jsme sedm let zkoumali chování lidí na seznamkách a podle výsledků našeho bádání vytvořili návod, kde krok za krokem popisujeme, jak má vypadat profil na seznamce, která seznamka je vhodná pro koho (věk, kdo co hledá - zda vážný vztah, či jen povyražení...). A pak také, jak poznat ještě před tím, než se s někým potkám, s kým mám tu čest.

Doporučuji vám tento návod a když se podle něj budete řídit, máte do 30 dní partnera. Je to vyzkoušené již více než 1700 páry. Kniha se jmenuje Najdu Tě a seženete ji v každém knihkupectví. Držím pěsti!

Sylvie Mobagi vystudovala aplikovanou psychologii a párovou terapii na University of Maryland. Nyní na téže škole dokončuje doktorský program psychologie. Už dvanáct let se specializuje na práci s dětmi, posledních sedm let je ředitelkou partnerské a rodinné poradny SPOLU v Brně, kde díky unikátnímu systému mediačních technik spolu s neurolingvistickým programováním dosahuje skvělých výsledků v rodinné i párové terapii. Je také autorkou knihy SPOLU partnerský manuál a NAJDU TĚ seznamovací manuál.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články