Módní styl Natálie Grossové: Za dobré boty dám i sedm tisíc korun, ale na luxus si nepotrpím

Módní styl Natálie Grossové: Za dobré boty dám i sedm tisíc korun, ale na luxus si nepotrpím
Zdroj: Lifee/Renata Bušková
Muzikálová zpěvačka Natálie Grossová promluvila během rozhovoru pro Lifee.cz o svém módním stylu.Aktuálně si Natálie oblíbila oversize mikiny a boty na platformě.Boty Natálie Grossové v detailu.Natálie zatím žádného stylistu nemá, minimálně pro společenské příležitosti ale zvažuje, že by někoho oslovila. V krásné večerní róbě by se podle svých slov cítila jako v sedmém nebi.+ 12 fotek+ 13 fotek

Muzikálová zpěvačka Natálie Grossová (20) odhaluje v rozhovoru pro Lifee.cz svůj módní styl. Přiznává, že potřebuje někoho, kdo by jí s módou radil, a že už si netroufá nosit minisukně, protože se na to necítí. Který nejdražší kousek má ve své skříni? A proč ji neláká luxusní zboží, které se prodává v Pařížské ulici za stovky tisíc korun?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 04. 2023 12:00

Talentovaná Natálie Grossová je inspirací pro více než 60 tisíc mladých lidí, kteří ji sledují na sociálních sítích, a často také navštěvuje společenské akce, kde neunikne hledáčku módní policie. V jakých kouscích se v tak vypjatých situacích cítí dobře, kde má rezervy a kolik je schopná za módu utratit? To vše prozradila dcera bývalého českého premiéra Stanislava Grosse v rozhovoru pro magazín Lifee.cz.

Jak byste popsala svůj módní styl?

Je hodně různorodý. Přiznávám, že mi s tím nikdo nepomáhá. Dělám si to sama a oblékám se podle toho, jak se v ten den cítím. Dneska jsem se cítila dobře, tak jsem si vzala růžovou. Když jsem smutná, oblékám černou. Ale že bych módu nějak řešila, to se říct nedá - i když vím, že bych měla. Hledám někoho, kdo mi s tím bude pomáhat. Objevila jsem módní návrhářku Martinu Pipkovou Loudovou, která by mi mohla půjčovat alespoň šaty na společenské akce.

Jaké kousky nosíte nejraději?

Jsou to určitě džíny s vysokým pasem, to my, malé holky, oceníme, protože prodlužují nohy. A miluju velké mikiny. V nich se cítím naprosto skvěle. Ráda nosím také šik teplákovky. Ale když se můžu obléknout krásně a vynést nějakou plesovou róbu, jsem v sedmém nebi.

Co děláte s oblečením, které už nenosíte?

Když s mamkou jednou za rok třídíme oblečení, tak ho dáme do pytlů a odvážíme někam, kde to ještě využijí. Třeba do dětských domovů nebo ke známým, kteří mají mladší děti. Posíláme to dál, nevyhazujeme.

Co byste si na sebe nikdy nevzala?

Ty kráso! Moc mi nesedí mrkváče, ale nepotrpím si ani na minisukně.

V nich vás občas určitě vídáme.

Sukně nosím, ale ne mini. Jen ty, které sahají alespoň ke kolenům. Extrémně odhalené nohy nemusím, protože mám aktuálně období, kdy se na to necítím. V minulosti jsem to měla jinak.

Jaký nejdražší kousek máte ve skříni?

Mám třeba kabátek značky Michael Kors, nějaké kousky od Calvin Klein - nově mám třeba kabelku. Udělala jsem si také nedávno radost a koupila si novou soupravu od Guess. Dělají extravagantní teplákové soupravy a já jednu prostě musela mít.

To ale nejsou luxusní značky, které bychom našli třeba v Pařížské ulici.

Tohle já moc nemusím, ani bych nic luxusního nechtěla. Já všechno stejně obnosím a potom to posílám dál, takže se mi tolik nevyplatí kupovat extrémně drahé kousky.

Pojďme k botám, to je oblíbené ženské téma. Jaký styl máte nejraději?

Ráda nosím boty s vysokou platformou, ty mám na sobě i dnes. Jsem hodně nízká a tyhle boty také prodlužují nohy. Mám hrozně ráda i vysoké kozačky nad kolena.

Kolik jste ochotná za boty utratit?

Když to jsou opravdu hodně dobré boty, tak kolem 5 - 7 000 korun. Ale běžně dávám za boty spíše kolem 1 500, maximálně 2 000 korun. Chodím po výprodejích do obyčejných obchodů, jako normální člověk.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články