Módní styl Lucie Zedníčkové: Když si jdu koupit něco hezkého na sebe, skončím u tepláků, přiznává

Módní styl Lucie Zedníčkové: Když si jdu koupit něco hezkého na sebe, skončím u tepláků, přiznává
Zdroj: Herminapress
Herečka Lucie Zedníčková ráda navštěvuje méně formální společenské akce jen v džínách a mikině.Takhle jí to ale s dcerou Amélií (18) slušelo na finálovém večeru soutěže Muž roku. Své dlouhé štíhlé nohy se herečka nebojí ukázat.Lucie Zedníčková si oblíbila černou barvu.Červené tenisky, které k džínům ráda nazouvá, jsou rovněž oblíbenou součástí jejího šatníku.+ 13 fotek+ 14 fotek

Herečka Lucie Zedníčková (54), nevlastní dcera herce Pavla Zedníčka (73), si ze všech možných módních kousků nejvíce oblíbila tepláky. Magazínu Lifee.cz také přiznala, že pokud jde o společenské šaty, už s ohledem na svůj věk vyhledává ty s rukávy. Jak si herečka udržuje štíhlou postavu a co je její první jídlo dne?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 04. 2023 08:00

Herečka Lucie Zedníčková přísahá na tepláky, ve kterých se cítí nejlépe za každé situace. „Opravdu je mám nejraději. Pokaždé, když si jdu koupit něco hezkého na sebe, koupím si další tepláky. Nejraději už bych chodila jen v nich, což vlastně skoro dělám. Když jedu na představení do divadla, jedu v teplákách, a v divadle se převléknu do kostýmu. Potom zpátky do tepláků a sednu do auta," popisuje herečka svoji denní rutinu. Občas, když jdu něco vyřizovat do města, obléknu si džíny. Zkrátka preferuji pohodlí," krčí rameny herečka.

Lucie Zedníčková nerada ukazuje holá ramena

Ohledně výběru šatů pro společenské událostiLucie Zedníčková jasno. „To jdu za návrhářkou Martinou Pipkovou Loudovou, něco hezkého vybereme a cítím se v tom dobře, byť se mi to na ramínku nezdá. Pokaždé je to něco jiného. Jednou to byl overal, potom jsem měla šaty s připínací sukní. Jediné, co na sobě už nemám ráda, jsou šaty na ramínka," přiznává herečka, že její šaty musejí mít vždy alespoň krátký rukáv.

„Na druhé straně jsem byla také na jednom plese, kde jsem ukázala holá záda a ohlasy na to byly dobré. Nakonec asi záleží na střihu a možná také na náladě, jak se člověk zrovna sám sobě líbí. Občas se zahalím, ale když se cítím dobře, ráda se i odhalím," připouští Lucie, kterou trápí stejné pochybnosti, jako všechny ženy na světě„Každý na sobě něco akceptuje a jiné partie zase odhaluje nerad."

Na diety mě neužije, říká štíhlá Lucie Zedníčková

Dvojnásobná máma má na svém kontě hned několik slavných filmů, ve kterých jsme mohli obdivovat její štíhlý pas a dlouhé nohy. Excelovala například v legendárním Saturninovi, nebo ve snímcích Škodná a Jen si tak písknout. Žádnými dietami se ovšem netýrá.

Štíhlá je od přírody, a dokonce tvrdí, že na diety nemá talent. „Jím velmi nepravidelně - a do toho ještě držet diety! Dietám moc nevěřím nebo na mě nefungují, prostě nevím. Ale všechny vyžadují pravidelný přísun potravy, ať už je to krabičková nebo keto dieta, a já nejsem schopná splnit tento základní požadavek," tvrdí herečka.

Třeba vůbec nesnídám, snídaně já úplně nesnáším a dopoledne nepozřu vůbec nic. Z toho jsem si odvodila, že žádné diety pro mě nejsou vhodné," směje se Lucie Zedníčková. Jaké je tedy její první jídlo dne? Ráno si udělám kávu a dám si cigáro," říká prostě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články