Nejnovější outfit Carrie ze Sexu ve městě: Potrhané tepláky doplnila lodičkami na jehlovém podpatku

Takhle Jessica vypadala při natáčení.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Sarah Jessica Parker na snímku z natáčení nových dílů seriálu A jak to bylo dál... v prazvláštním outfitu.Nevyvážený outfit doladila oblíbeným účesem s názvem wet look. V pauzách mezi natáčením si v chladném počasí obula holiny, které možná vypadají k volnočasovému modelu lépe. Pokud chcete vyzkoušet outfit ve stylu SJP, můžete začít fialovým svetrem. VILA Clothes, 407 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Tohle se Carrie Bradshaw moc nepovedlo. Herečka Sarah Jessica Parker (57) natáčí další díly seriálu A jak to bylo dál..., který je volným pokračováním Sexu ve městě, a jak bývá zvykem, její outfity se opět stávají módní inspirací žen po celém světě. Na veřejnost nyní pronikly fotky z natáčení jedné z epizod, a ač herečka předvedla dokonalý wet look účes, její oblečení nejspíš velkým vzorem pro elegantní ženy nebude.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 25. 01. 2023 08:00

Americká herečka a producentka Sarah Jessica Parker je známá především díky ztvárnění postavy Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě. Za tuto roli obdržela čtyři Zlaté glóby a dvě ceny Emmy. Přestože hereckou kariéru zahájila už jako osmiletá, teprve Carrie z ní udělala světoznámou celebritu.

Carrie Bradshaw jako módní ikona

Carrie Bradshaw je novinářka žijící v New Yorku. Nejprve publikuje týdenní sloupky pro fiktivní noviny The New York Star a v pozdějších epizodách píše na volné noze pro časopis Vogue. Jednotlivé díly vycházejí z jejích článků a také jejího stylu. Carrie má velkou zálibu v módě, která je téměř nakažlivá pro každého, kdo se do seriálu zakouká. Po zhlédnutí několika dílů budete mít chuť koupit si alespoň jedny lodičky od Manola Blahnika.

Možná právě proto, že vnímáme Sarah Jessiku Parker i její seriálovou postavu jako módní guru, je pro nás velkým překvapením, když se jí outfit výjimečně nepovede. Ten z aktuálního natáčení mají na svědomí stylisté Molly Rogers a Danny Santiago. Oba pracovali pro Patricii Field, která měla na starosti oblékání postav v seriálu Sex ve městě, ale s pokračováním se ke své práci nevrátila. Dvojice stylistů má trochu jiný vkus, než na který jsme byli zvyklí.

Při natáčení druhé série A jak to bylo dál..., na kterou již mnoho věrných diváků netrpělivě čeká, zachytili fotografové Sarah Jessiku Parker v ležérním outfitu, který ovšem nepůsobil tak elegantním dojmem, na jaký jsme u oblíbené postavy zvyklí. Venku pršelo, foukal vítr a počasí nebylo zrovna příznivé. Sarah držela v ruce velký broskvově růžový deštník s květinami, který byl jen malou ochutnávkou ne zrovna sladěného outfitu.

Holínky místo lodiček

Přestože při natáčení má herečka na sobě lodičky, jak vidíte na úvodním snímku, během pauzy se v chladném počasí přezouvala do drahých, ale ne moc módních holínek značky Hunter.

Boty měly velmi zvláštní tvar, který by byl jen stěží lichotivý. Od úzkých kotníků se holiny rozšiřovaly směrem k lýtku, čímž udělaly nositelce mírně řečeno sloní nohu. Celému dojmu moc nepomohly ani volné tepláky, jejichž nohavice se s botami sešly v té nejméně vhodné výšce.

Wet look přidává Sarah Jessice Parker roky

Fialový svetr a polodlouhý černý kabát doplnila herečka ocvočkovanou kabelkou, která v kombinaci s výrazným deštníkem působila jako pěst na oko. Co se také příliš nepovedlo, byl mokrý účes uhlazený dozadu, který už delší dobu frčí ve vlasových trendech.

Sarah Jessica Parker svůj věk v seriálu přiznává a je na něj pyšná, jako i ostatní ženské postavy. Wet look jí nicméně zbytečně přidává roky. Částečně na tom má podíl i výrazný make-up, ale ten je k tomuto účesu téměř nutný, když obličej nerámují a nedotváří bohaté lokny. Samozřejmě nevíme, zda ve scéně ze seriálu opravdu má Sarah mít tento účes, nebo jen zmokla a deštník dostala na pauzy mezi natáčením. To se nechme překvapit.

Jak by herečka mohla svůj outfit vylepšit?

Stačilo by přitom změnit pár nepatrných drobností a outfit by byl téměř dokonalý. V první řadě bychom Sarah doporučili jiný deštník. Mnohem lépe by vypadal klasický černý, který by skvěle ladil se zbytkem outfitu.

Výměnu by si žádaly i potrhané tepláky. Místo nich by mnohem lépe vypadaly volnější džíny. Dají se u nich ohrnout nohavice, které nechají jehlové podpatky lépe vyniknout.

Tipy, jak nejnovější look Carrie vylepšit, jsme pro vás připravili v galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články