Talentovaná zpěvačka Natálie Grossová: S hejty kvůli tátovi už jsem se smířila. Některým lidem to nevysvětlíte

Otec Natálie a Denisy Stanislav Gross zemřel v roce 2015 na amyotrofickou laterální sklerózu, známou jako ALS.V rozhovoru pro Lifee odhaluje Natálie stinné stránky své slávy.Někteří fanoušci si prý myslí, že je nafoukaná a arogantní.Největší podporu má v úzkém rodinném kruhu, tedy v mámě Šárce a sestře Denise.+ 9 fotek+ 10 fotek

Zpěvačka Natálie Grossová (20) promluvila v první části otevřeného rozhovoru pro magazín Lifee.cz o tom, jak se v dětství vyrovnávala s bulvárem a pozorností médií. I dlouhých sedm let po smrti jejího otce, bývalého premiéra Stanislava Grosse, mají lidé potřebu ji hejtovat. Podporu v takových chvílích nachází u své mámy Šárky a sestry Denisy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 10. 2022 09:00

Na divadelních prknech se Natálie Grossová poprvé objevila v 8 letech v muzikálu Bídníci, její otec zase patřil k nejsledovanějším politikům v zemi. I proto je od dětství zvyklá na blesky fotoaparátů a - mnohdy dotěrnou - pozornost médií.

Přesto říká, že kritika se na její hlavu od široké veřejnosti snáší neustále„Jsem z rodiny bývalého politika a to může být pro mnohé kontroverzní. Na to lidé narážejí pořád," poukazuje.

Vyrovnat se s nepřátelským chování lidí nejen ve virtuálním prostoru je obtížné, ale čas podle Natálky všechny hrany obrousí. Už je to pro mě normální věc. Některým lidem to člověk nevysvětlí a když to budou chtít říkat, tak s tím prostě nepřestanou. Už jsem si na to nějak zvykla a beru to v pohodě," vysvětluje v první části rozhovoru talentovaná zpěvačka.

Nedávno jsme tě mohli vidět na vzpomínkovém koncertu na Ivetu Bartošovou. Kterou její písničku sis vybrala a proč?

Pro mě byl úžasný zážitek už jen to, že mě pozvali, a bylo mi ctí na tom koncertu vystoupit. Miluju Lucernu a miluju Ivetu, poslouchala jsem ji od malička, i moje mamka. Zpívala jsem píseň Půlnoční smíření, která mi byla přidělena, a musím se přiznat, že jsem ji do té doby neznala. Hrozně jsem si ji ale oblíbila a dnes je to jedna z mých srdcovek.

Co pro tebe Iveta Bartošová znamená jako osobnost? Byla hodně komplikovaná a nesla s sebou a se svým životním osudem také jisté poselství.

Za mě to byla určitě velká osobnost, skvělá zpěvačka a herečka, to vědí asi všichni. Musím říct, že Iveta byla také velice silná, pro to všechno, co zvládala - ten velký tlak. Ono není jednoduché být takhle známá, proto ji za to obdivuji. Znám lidi, kteří ji potkali osobně, a ti říkají, že byla milá a pokorná. Toho si na ní hrozně cením.

Bereš si z jejího osudu také nějaké ponaučení? Ve smyslu bulváru a světa showbyznysu? Jsi velmi mladá a začínala jsi také velmi brzo.

Ono asi také záleží na povaze člověka. Někdo to prostě unese, někdo bohužel ne. Já se s tím setkávám opravdu odmalička a samozřejmě, že mám i hejtry. Mám hodně špatných komentářů, ale snažím se obklopovat lidmi, kteří mě podporují. Snažím se to zvládat, ale mě to baví. Podporuje mě moje rodina a to je pro mě asi nejdůležitější.

Co na tobě hejtrům nejvíc vadí? Bavíme se asi o Instagramu...

Někomu se líbím, a někomu ne, tak je to vždycky. Nevím, co přesně jim na mně vadí. Ale samozřejmě - také jsem z rodiny bývalého politika a to může být pro mnohé kontroverzní. Na to lidé narážejí pořád.

Zažila jsi v tomto směru nějaké vyhrocené situace?

To už je pro mě normální věc. Některým lidem to člověk nevysvětlí a když to budou chtít říkat, tak s tím prostě nepřestanou. Už jsem si na to zvykla a beru to v pohodě. Ale když mluvíme o těch hejtrech, tak jsem se několikrát setkala s tím, že mi lidé řekli: „Ty jo, já si myslela, že jsi namyšlená. A teď, když jsem tě poznala osobně, tak jsi v pohodě." To jako fakt? Asi někdy můžu působit namyšleně nebo arogantně, což mě hrozně mrzí, protože si myslím, že taková nejsem. Nevím, co dalšího jim na mně může vadit.

Jak ses jako malá vyrovnávala s bulvárem a obecně s médii? Se sestrou Denisou jste tomu musely být vystaveny odmalička.

Máme nejlepší maminku, která nás s těmito věcmi hlídá. My jsme bulvár ani nečetly. Jen když jsme přišly do společnosti, třeba na nějakou premiéru, tak nás společně vyfotili. Řekly jsme si „Jo, dobrý máme fotky" a to bylo všechno. Jako malé jsme tomu nevěnovaly moc pozornosti.

Dala vám později maminka nějaké školení ohledně médií? Povídala si s vámi o tom, jak se v mediálním světě pohybovat?

Jasně, s mamkou si o tom povídáme vlastně pořád. Mamka mě nejvíc podporuje a je úžasná. Nevím, co bych bez ní dělala. Říkala, ať se snažím vnímat fanoušky, a nezabývám se tolik těmi hejtry. Samozřejmě, že to nejde. To bych snad ani nebyla člověk, aby mě to nezamrzelo. Ale mamka je ta, která mě v tom podporuje a už ví, jak se s tím vypořádávat.

Se sestrou Denisou jste velké parťačky. Podporujete se a radíte si navzájem, co dělat, a co ne?

Musím říct, že za posledních pět let jsme se se ségrou úplně nejvíc sblížily. Je to moje nejlepší kamarádka. Nedávno jsem se rozešla s přítelem a strašně mi ve všem pomáhala. S maminkou je to moje největší opora. Když mám nějaké představení nebo jsem na jevišti, tak první, za kým jdu, jsou ony dvě. Vždycky mi k tomu něco řeknou. Většinou pochválí, ale když se jim něco nezdá, tak mi řeknou, že bych na tom ještě měla zapracovat. Vzájemně si pomáháme. Ségra nedělá jen muzikály, ale i fotografování.

Co se dozvíte v druhém dílu našeho rozhovoru?

  • Jestli sláva vzala Natálce dětství
  • Jak to má s influencerem Adamem Kajumim
  • Zda musí být její přítel z oboru
  • Zda by mohla chodit s obyčejným a neznámým klukem
  • Proč přijala nabídku do muzikálu Faust
  • Jaký je její nový videoklip Pouč se, Honey

Související články

Další články