Gwyneth Paltrow se toho nebojí: K soudu napochodovala v botách za desetitisíce a luxusním svetříku

Gwyneth Paltrow u soudu: Boty za desetitisíce, luxusní svetřík i zlaté šperky vlastní značky
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Gwyneth Patrow prožívá ožehavé chvilky. Lyžař, kterého údajně srazila na sjezdovce v roce 2016, se s ní soudí o odškodné. Herečka ale ani na lavici obžalovaných nezapomíná na svůj pověstný módní styl. Na přelíčení chodí oblečená do perfektně sladěných značkových kousků v neutrálních odstínech. Za minulý týden vystřídala dva kabáty, dva svetry, dvoje kalhoty, jeden oblek a polotričko s dlouhou sukní. V outfitu na fotce dorazila na první den soudního líčení.Jeho dominantu tvořily vedle olivově zeleného vlněného kabátu hnědé farmářky Celine za 1 200 dolarů......a pozornost poutaly i sluneční brýle Chromance od Ray-Ban za 248 dolarů.Pod kabátem ukrývala Gwynnie kromě hnědých kalhot se širokými nohavicemi také krémový rolák vlastní značky G. Label by Goop za 595 dolarů. Co ale diváky nadzvedlo ze židlí, byly hereččiny pilotky, které nápadně připomínají ty, jimiž se proslavil sériový vrah Jeffrey Dahmer.+ 5 fotek+ 6 fotek

Velké trable v posledních dnech řeší hollywoodská star Gwyneth Paltrow (50). V roce 2016 se totiž na sjezdovce v Utahu srazila s lyžařem, který slavnou krásku zažaloval o odškodné. Ani svízelná situace ale nepřiměla Gwynnie rezignovat na její pověstný módní styl. K soudu chodí v outfitech za desetitisíce.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 03. 2023 14:56

Při sedm let starém incidentu na sjezdovce v Deer Valley Gwyneth podle obžaloby srazila lékaře v důchodu Terryho Sandersona, a zatímco muž utrpěl otřes mozku a zlomeninu čtyř žeber, diva z místa odjela, aniž by mu poskytla první pomoc. Oběť nehody se na základě toho rozhodla v roce 2019 vymáhat po herečce odškodné ve výši 300 tisíc dolarů (6,5 milionu Kč).

Právníci držitelky Oscara oproti tomu tvrdí, že je celý incident přifouknutý, Sanderson naopak vrazil do Paltrow a nyní se jen snaží vytěžit ze situace finanční prostředky a poškodit jméno jinak bezúhonné dvojnásobné mámy.

Zkrácený rolák vlastní značky za 13 tisíc

Paltrow tak zažívá skutečně horké chvilky. To ji však neodrazuje od toho, aby k soudu docházela prvotřídně stylově vyladěná. Na všech přelíčeních přitom zůstává věrná svým typickým neutrálním barvám. Čím ale rozhodně přitahuje pozornost, jsou jednotlivé kousky outfitu, které si kvůli vysokým cenám může dovolit jen opravdu málokterý obžalovaný. Spousta z nich přitom pochází z hereččiny vlastní kolekce G. Label by Goop.

Při prvním přelíčení na sobě Gwyneth Paltrow měla hnědé kalhoty se širokými nohavicemi a zkrácený krémový rolák své značky. Ceny svetrů G. Label by Goop tohoto typu se přitom pohybují kolem 595 dolarů (13 tisíc Kč). Look dotáhla herečka k dokonalosti dlouhým olivově zeleným kabátem, který dodal jediný náznak barvy do jinak neutrálního outfitu.

Obroučky à la Jeffrey Dahmer

Bez zajímavosti nebylo ani hereččino obutí, a především doplňky. Na nohou měla Gwynnie farmářky Celine za 1 200 dolarů (26 tisíc Kč) a na očích pilotky značky Ray-Ban za 248 dolarů (5 400 Kč). Ty pak v soudní síni vyměnila za podobný model s čirými skly značky Caddis za 105 dolarů (2 300 Kč). Tento atribut jejího looku vyvolal pozdvižení a mnoho přihlížejících ho srovnávalo s charakteristickými brýlemi sériového vraha Jeffreyho Dahmera. Pro soudní přelíčení vskutku originální doplněk...

Druhý den dorazila Gwyneth k soudu v prakticky identickém outfitu. Jen rolák vyměnila za kardigan stejné barvy, značky i ceny. Co na ní ovšem bylo tentokrát jiné, byly šperky. Herečka zvolila klenoty nejen své vlastní značky, ale také od Foundrae. Zlaté náramky a dva výrazné náhrdelníky, které dohromady vyjdou na 65 tisíc dolarů (1,4 milionu Kč), působily na jejím neutrálním outfitu víc než efektivně. Celý look pak korunovala kabelkou značky Celine za minimálně 1 600 dolarů (35 tisíc Kč).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mary (@yankeehomespun)

Otázkám obžaloby čelila v botách Prada za 31 tisíc

Třetí den soudu se Gwyneth Paltrow rozhodla vynést šedý kostým s dvouřadým sakem, pod nímž se ukrývalo ležérní žebrované tílko. Aby outfit nepůsobil příliš neformálně, doplnila ho herečka zlatými šperky.

Při pátečním přelíčení, kdy čelila otázkám obžaloby, pak blondýnka vsadila na černé polotriko, které spárovala s dlouhou námořnicky modrou sukní a černými botami značky Prada za 1 450 dolarů (31 500 Kč).

Jednotlivé soudní outfity Gwyneth Paltrow najdete v naší fotogalerii. 

Zdroje informací:

People.com

Dailymail.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články