Přirozeně krásná Gwyneth Paltrow nabádá: Umělé holky nikoho nebaví, dejte šanci šedinám

Přirozeně krásná Gwyneth Paltrow nabádá: Umělé holky nikoho nebaví, dejte šanci šedinám
Zdroj: Showpix
Gwyneth Paltrow se rozhodla ukázat světu své šediny a přestat vlasy barvit.Přirozený vzhled herečce vyhovuje.
Gwyneth Paltrow se před svými fanoušky nebojí ukázat v brýlích, šediny přitom hrdě vystavuje na odiv.Pavlína Pořízková, která byla v minulosti časopisem People vyhlášena nejkrásnější ženou světa, se za své šediny také nestydí.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Gwyneth Paltrow (49) boduje na sociálních sítích prohlášením, že už ji nebaví přetvářka a barvení vlasů. Rozhodla se světu ukázat své šediny. Přidává se tak ke stále rostoucímu počtu slavných žen, které daly šanci přirozenému stárnutí. A její příznivci, již si už léta pochvalují hereččino vstřícné vystupování, permanentní úsměv na tváři, ale především přirozený půvab, jsou nadšení. Inspirujte se sympatickou Gwyneth i vy!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 01. 2022 09:30

„Fyzicky se doopravdy přijmete až ve chvíli, kdy ukážete světu své šedivé vlasy," cituje herečku deník Daily Mail„Čím více se znáte a přijímáte, tím více přijímáte, kdo jste a jak vypadáte," myslí si Paltrow, kterou se na sociálních sítích inspiruje 7, 8 milionu lidí. Dodává, že se v civilu nikdy moc nelíčila, protože má ráda pocit čisté pleti. Přirovnává se dokonce k divošce, která nectí zažité stereotypy. „Nebaví mě nosit make-up. Líčení pro mě vždycky znamenalo, že jdu do práce," směje se Gwyneth.

Gwyneth Paltrow sází na přirozenost

Herečka nechává v posledních letech své jemné vlasy přirozeně růst, ovšem pod dohledem kadeřníka, který je formuje pravidelným zastřiháváním konečků. Vlasy Gwyneth jsou evidentně v lepší kondici, působí zdravě, pevně a lesknou se. Lví podíl na tom má bezesporu také zdravá strava s velkým podílem zeleniny, kterou diva po celý život vyhledává. 

Nebarvené vlasy vyjdou levněji a jsou zdravější

Jaké jsou tedy výhody nebarvených vlasů? Kromě toho, že je budete mít barevně sjednocené, ušetříte čas i peníze. Jen si vzpomeňte na všechno to dobarvování kořínků a pravidelné návštěvy kadeřníka, které když vynecháte, začnou vaše vlasy působit zbídačeně, odrostle a zanedbaně. Druhou, ještě důležitější věcí je fakt, že vlasy budou vypadat zdravěji, což se brzy odrazí i na vašem sebevědomí. Zdravé prameny jsou pevné, hladší a hedvábné na omak

Osvoboďte stříbro, volá Pavlína Pořízková

Máte šediny? Tak je hrdě ukažte! Přirozenost dnes razí také česká topmodelka Pavlína Pořízková nebo herečky Andie MacDowellHelen Mirren. Ta dokonce pro magazín Vogue uvedla, že šedivění pro ni bylo velmi snadným a přirozeným procesem. Ženy mého věku, které nedávno udělaly skok do šedi, vypadají velkolepě," říká herečka, kterou proslavila role královny Alžběty II., „lidé by měli dělat to, co jim umožní cítit se pohodlně.“

Že je stříbro ve vlasech sexy, o tom svědčí mimo jiné hnutí #FreeTheSilver, které se spontánně zformovalo během pandemie covidu. „Šedivým vlasům se ženy vždy vyhýbaly. Teď je to vzhled, o který usilují," píše britský Vogue.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články