Natálie Grossová si zahrála oběť zneužití: V novém seriálu se objeví jen v prádle, výsledek ji šokoval

Herečka a zpěvačka Natálie Grossová se na tiskové konferenci k novému seriálu setkala s Jiřím Krampolem.Ten mladou a talentovanou Natálku rád viděl.Natálku Grossovou doprovodil na tiskovou konferenci její kamarád, influencer Adam Kajumi.Režisér Tomáš Magnusek (druhý zprava) pózuje s mladými herci ze svého nového seriálu.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka a zpěvačka Natálie Grossová (20) se v novém seriálu Tomáše Magnuska Společně sami objeví jen ve spodním prádle a stane se obětí sexuálního zneužití. Poukáže tak na nebezpečí, které dospívajícím dívkám v dnešní době hrozí. V rozhovoru pro Lifee.cz Natálie přiznala, že ji výsledek natáčení šokoval a musela během něj vystoupit z komfortní zóny.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 10. 2022 08:00

Režisér Tomáš Magnusek hledal pro tuto roli herečku, která by vypadala dětsky. On jí to ten fotograf v seriálu i řekne: ,Osmnáctka, co vypadá na 14, sen každýho pedofila.' Nechtěl jsem tam ukazovat nahotinky, to ani nejde, takže nic vidět není," popisuje inkriminovanou scénu.

Magnusek také přiznává, že Grossová jeho nabídku dlouho zvažovala. „Natálka se bála. Zrovna přijela z dovolené a zdálo se jí, že je oplácaná. To byl nesmysl," prozradil režisér a chválí, že kontroverzní scénu zvládla na výbornou. Byla velice přirozená, jako by se jí to opravdu dělo. Ona zrovna procházela nějakým těžší obdobím a to pak člověk hned zahraje lépe," poukázal Magnusek.

Natálie, v novém seriálu Tomáše Magnuska hrajete poměrně kontroverzní postavu. Můžete přiblížit, co vás čeká?

Když mi Tomáš Magnusek zavolal, tak jsem do poslední chvíle fakt nevěděla, jestli to přijmu. Ale nakonec jsem si řekla, že je to pro mě výzva. Mám tam roli mladé holčiny, která studuje, nemá peníze a chce získat rychlé prachy. Hledá nějakou brigádu a najde focení. Jde tam, myslí si, že jde skutečně jen o focení, ale bohužel. Zamotá se do šílených věcí, které jí potom zkazí život.

Váhání, zda roli přijmout, bylo tedy na místě...

Říkala jsem Tomášovi, že si opravdu nejsem jistá, jestli to psychicky zvládnu. Ale potom jsem si řekla, že je to jenom role. Jsem herečka, chci hrát, tak bych také měla zvládnout překročit své hranice.

Co ti na to řekly máma se ségrou?

Ty si také myslí, že je to pro mě super výzva a že se teď můžu ukázat v úplně jiném světle. Neříkám, že jsem se v tom cítila úplně skvěle, ale člověk občas musí vystoupit ze své komfortní zóny. Rodina mě podpořila.

Viděla jste dnes tento díl společně s novináři na velkém plátně? Jaký z něj máte pocit?

Tomáš už mi ho pustil s předstihem. Byla jsem trošku v šoku, ale myslím, že to dopadlo krásně a ten seriál bude super. Lidé by se na něj opravdu měli podívat, protože by si na takové věci měli dát pozor.

Jsou dnes podle vás mladí lidé ohrožení platformami typu OnlyFans nebo obecně natáčením pornografie?

Někdo se v tom třeba cítí v pohodě, já to neodsuzuju. Ale pro takovéhle holčiny, které neví, do čeho jdou a pořádně si to nezjistí, to může být fakt problém. Je dobře, že s tím teď Tomáš jezdí na školy.

Máte ve svém okolí někoho, kdo do těchto vod spadnul?

Znám jednu holčinu, která do toho spadla. Myslela si, že je to focení, a nevěděla, do čeho jde. Zamotala se do toho a docela jí to pokazilo život. Je to podobný příběh, jako se mi stal v tom seriálu. Vím, že dnes je z toho nešťastná. Nepřála bych to nikomu, kdo tohle nechce dělat.

Máte strach z reakcí diváků?

Nebojím se toho, protože jde o roli. Já tam nejsem sama za sebe - že jdu něco natáčet. A abyste se nelekali, nejsem tam nahatá, jsem tam ve spodním prádle. Ale samozřejmě, je to kontroverzní. Já jsem zvyklá na špatné komentáře, takže asi jsem s tím v pohodě.

Související články

Další články