Účesům na Českém lvu vládly drdoly: Eva Decastelo překvapila ofinkou, přítelkyně Mišíka hladkým výčesem

Účesům na Českém lvu vládly drdoly: Eva Decastelo překvapila ofinkou, přítelkyně Mišíka hladkým výčesem
Zdroj: Veronika Nováková/koláž Lifee
Moderátorka Eva Decastelo zaujala efektně vytvořenou ofinkou ze svých dlouhých vlasů.Takto vypadal její účes zezadu.Eva Decastelo byla v zelených šatech a drdolu za hvězdu večera.Drdol si nechala vytvořit také herečka Jana Plodková.+ 24 fotek+ 25 fotek

Předávání cen Český lev letos ovládly drdoly, které dámy vynesly v rozmanitých variacích. Mezi ty nejpovedenější patřil výčes Evy Decastelo, zaujal ale také něžný drdol Ludmily Rašilovové nebo kreace herečky Jany Plodkové. Co nám o přípravě na slavnostní večer prozradila Veronika Žilková?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 03. 2023 12:40

Herečka Veronika Žilková vzala přípravu hopem a o účes se jí postaral odborník. „Samozřejmě, že jsem se nechala odborně nalíčit i učesat, i když to tak nevypadá. Šperky mi chybí, protože je nemám, a kabelku nemám, protože ji nemám," popsala nám herečka zběžně svůj look, kterému dominovaly zlaté flitrované šaty značky Poner.

Irena Obermannová předvedla drdol i šediny

Své krátké blond vlasy nechaly do něžného drdůlku vyčesat i herečka Jana Plodková nebo manželka herce Saši Rašilova Ludmila. Účesem překvapila také spisovatelka Irena Obermannová, která už naplno přiznává šediny, což je aktuálně trendy i ve světě.

Hladkým a vysoce posazeným drdolem se pyšnila také dcera moderátorky Ivy Kubelkové Natálie Jirásková, která přišla coby doprovod herce a zpěváka Adama Mišíka. V detailu se na její účes můžete podívat v naší fotogalerii.

Eva Decastelo s rafinovaným drdolem a ofinkou

Nejvýraznějším účesem večera byl bezpochyby ten moderátorky Evy Decastelo, která přišla podruhé do společnosti s novým přítelem, fotografem Tomášem Třeštíkem. Její drdol rafinovaně tvořil asymetrickou ofinku, a elegantně tak podtrhoval smaragdově zelený vršek šatů. Chybět Evě nesměly visací náušnice„Outfit mi na míru vytvořil Miroslav Michael Knot, módní návrhář z Brna, a všechny doplňky jsou od něj. Myslím, že co se týká doplňků, vešli jsme se do 2 000 korun," prozradila nám Decastelo, o jejíž účes se postarala vizážistka Mirka Česlová.

S tím, jak moderátorka vypadá, byl spokojený i její partner. „Mně se Evička už dvacet let líbí v čemkoliv, ale dnes jí to samozřejmě výjimečně sluší," pochvaloval si Tomáš Třeštík.

Že bude drdol trendem letošní společenské sezóny, o tom svědčí množství dam, které jsme na Českém lvu zachytili. V jakých variacích si nechaly vlasy vyčesat, můžete sami posoudit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články