Řekni to tričkem: Potisky ikonických kapel, jako Nirvana, Ramones i AC/DC, jsou zase v kurzu

Řekni to tričkem: Potisky ikonických kapel, jako Nirvana, Ramones i AC/DC, jsou zase v kurzu
Zdroj: Pofimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Chiara Ferragni ví, jak si poradit s propojením různých stylů. Není pro ni problém ani zakomponovat do svého Instagram feedu skvělou inspiraci, jak k ležérnímu topu nosit elegantní střevíčky. Legendární kapelu doprovází nehynoucí obdiv i dlouho po smrti jejího frontmana Kurta Cobaina. Logo ovládlo letošní kolekci triček a mikin v řetězci H&M. Cena: 299 KčI ve světlejších barevných kombinacích působí motiv atraktivně. New Look, 649 KčKlasické logo grungové legendy obsadilo vůdčí pozice i na mikinách. Krémový odstín skvěle zakomponujete i do jarního šatníku. H&M, 599 Kč+ 7 fotek+ 8 fotek

Ať už jste jejich éru zažili osobně, nebo je znáte jen z vyprávění rodičů, jejich ikonická loga jsou zpět! Svět módy znovu ovládly potisky kapel jako Nirvana, Ramones či AC/DC, jejichž největší sláva už je sice minulostí, ale jejich kult žije dál!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 15. 03. 2023 08:00

Výrazné motivy na klasických tričkách či mikinách se s železnou pravidelností vracejí a jejich obliba možná ani neopadá. Můžete jimi vyjádřit příchylnost ke svému idolu, nebo vás jen osloví výstižný slogan a působivé motivy. Pohnutky, proč si loga dnes už mnohdy neexistujících hudebních těles stále dopřáváme jako nedílnou součást našeho stylu, mohou být různé. Výsledek ale stojí za to. Vždy dodají modelu mladistvý look, hravost a nakonec i jasnou ideu, která vás oslovuje bez ohledu na hudební styl, který doprovází.

Módní zmrtvýchvstání ikonických kapel

Kult osobností, který doprovází každou novou vlnu jejich obliby, přežívá, přestože mnoho umělců zvěčněných na masově oblíbeném oblečení už dlouho nežije a jejich osud se většinou ubíral nepříliš šťastným směrem. Stejně jako jejich hity tak časem proplouvá i jejich image a oslovuje další a další generace.

A zdá se, že podobná masivní vlna zasáhla módní svět právě teď. Mnoho značek opět sahá po nestárnoucích motivech, které v různých obměnách aplikuje na oblíbené kousky a jejich zapojením do běžné módy udržuje vzpomínku na legendy stále živou.

Vykřičte do světa, kdo vám právě zní v uších

Nezáleží na tom, zda jste zarytou fanynkou stylu punk nebo grunge, jehož prvky letos ovlivňují aktuální trendy. Motivy legendárních kapel, které tyto hudební styly prezentovaly, můžete hrdě nosit na hrudi či zádech, i když vám jejich zvuková stopa zrovna neučarovala. Není zapovězeno ani věnovat prostor na hrudi stále žijícím legendám. Ideální způsob, jak světu sdělit, kdo vám právě zní ve sluchátkách!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články