Tajemství staré bambitky 2: Tomáš Klus diváky neoslnil, nechápou ani hlášku kudla z pudla

Tajemství staré bambitky 2: Diváci haní Tomáše Kluse, líbí se jim písničky a královna Julie
Zdroj: se souhlasem České televize
Tajemství staré bambitky 2: Zlotřilí rádcové Ferenc (Miroslav Vladyka) a Lorenc (Jiří Lábus) hledají místo, kde by mohli znovu začít kout pikle. Jejich obětí se stane mladá a nezkušená královna Julie (Veronika Khek Kubařová).Nastal čas oprášit starou bambitku a povolat loupežníka Karabu (Ondřej Vetchý)?Ondřej Vetchý si v pohádce Tajemství staré bambitky 2 zahrál hrnčíře Jana, který je ve skutečnosti i loupežníkem Karabou.Ondřej Vetchý prochází v maskérně proměnou v loupežníka Karabu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Tajemství staré bambitky 2 je pokračováním úspěšné vánoční pohádky z roku 2011. Jak dvojku, kterou dnes odvysílá Česká televize, vnímají sami diváci? A co si myslí o Tomáši Klusovi v roli krále Jakuba?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 24. 12. 2022 11:00

Tajemství staré bambitky 2: Jakub (Tomáš Klus) se stal králem, Anička (Kamila Janovičová) královnou. Rodina se navíc rozrostla o princeznu Johanku (Valentýna Bečková). Falešní rádcové Lorenc (Jiří Lábus) a Ferenc (Miroslav Vladyka) se potloukají po světě a hledají místo, kde by se mohli znovu usadit. K tomu jim pomůže nezkušená královna Julie (Veronika Khek Kubařová) ze sousedního království. Nenastal znovu čas oprášit starou bambitku loupežníka Tarabu (Ondřej Vetchý)? Na pohádku Tajemství staré bambitky 2 se můžete podívat dnes v 19:00 na ČT 1.

Tomáš Klus v Tajemství staré bambitky 2

Pohádku Tajemství staré bambitky 2 vidělo v kinech téměř půl milionu diváků a teď míří do televize. Co si o ní myslí lidé, kteří ji už viděli? „Naprosto stupidní dialogy, zcela debilní a špatně hrající Klus. To samé platí pro jeho partnerku, královnu Aničku a přehrávající princeznu Johanku,” píše na fanouškovském webu ČSFD.cz uživatel mfaky.

A není sám, komu zpěvák a herec v roli krále Jakuba moc nesedí. „Zhlédli jsme pohádku s podivnými písničkami, “aktuálními” satiristickými šlehy a Tomášem Klusem v hlavní roli vladařsky zcela impotentního krále. Děje to mělo asi jako kudla z pudla, což je hláška, která mi doteď vrtá hlavou, stejně jako věkový rozdíl páru, o jehož svatbu v tom celém dílu vlastně šlo,” dodal kinderman.

Vančura zase píše, že je to sice lepší než jednička, ale přesto má spoustu důvodů, proč o filmu moc valné mínění nemá. „Příšerné herectví Kluse, zcela zbytečný výskyt písniček, otravné narážky na současnost, které děti nemají šanci zaregistrovat, natož pochopit, nevkusný věkový rozdíl 25 let mezi Vetchým a Kubařovou, jakož i samotná skutečnost, že točit sequely k pohádkám je zrůdnost.”  

Tajemství staré bambitky 2 a reakce diváků

Ne všichni diváci to ale vidí tak tragicky, spoustě z nich se Tajemství staré bambitky 2 líbilo. Pohádka nejpohádkovější. Úžasní herci. Pěkné, milé a dojemné písničky. Pohádka se znovu obešla bez draků a kouzel, přesto je kouzelná, zábavná, vtipná, krásná, výchovná, dojemná, občas i slza ukápla,” rozplýval se uživatel Deimos.

A natalanka dodává: „Nádhera a moje dětská duše plesala. Kutululu bum bum šplouch. Znovu se to nádherně povedlo... Ty trefné postřehy Aničky, Karaba kouzelně zamilovaný a příjemná a milá královna Julie. Ferenc a Lorenc jako názorná ukázka toho, jak se lidé umí polepšit. Za naši rodinu děkujeme, protože to bylo pohlazení po duši.”

Zdroje informací: 

CSFD.cz: Tajemství staré bambitky 2

Wikipedia.org: Tajemství staré bambitky 2

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články