5 surovin, královské potěšení. Připravte si creme brulée podle ikony vaření Marthy Stewart

Autorka několika bestsellerů o vaření, televizní osobnost i byznysmenka. Martha Stewart je renesanční žena.
Zdroj: Momsla.com

Podmanivá kombinace studeného pudinku a horké karamelové krusty zaměstnává chuťové buňky dodnes. A to magii tohoto spojení objevil francouzský šéfkuchař François Massialot již v roce 1691! Crème brûlée se řadí k nejoblíbenějším dezertům Američanky Marthy Stewart, mj. autorky bestsellerů o vaření. Právě ta vás dnes naučí, jak si tuto tradiční francouzskou sladkou tečku profesionálně připravit doma.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová07. 12. 2015 08:48

__ingr_proc_

SaffronTales.com

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, nosila jsem krunýř, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, nosila jsem krunýř, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

Související články

Další články