Foodblogeři, bistro a Potravinová banka se spojili pro dobrou věc: Spoří na auto, které bude dovážet jídlo potřebným

Foodblogeři Gábi a Petr se spojili s projektem a jídlo vymysleli.
Zdroj: The Bistro
The Bistro bude v květnu prodávat jedno jídlo, z něhož výtěžek půjde na charitu.Foodblogeři Gábi a Petr se spojili s projektem a jídlo vymysleli.Interiér The Bistro.Toto jídlo bude v průběhu května k mání v The Bistro.+ 2 fotky+ 3 fotky

The Bistro v Londýnské ulici přichází s květnovou dobrou akcí. Spojilo své síly a přesvědčení s foodblogery Gábinou a Petrem z PG Foodies. Právě oni přišli s nápadem podpořit Potravinovou banku Praha. Vymysleli pokrm, který se bude v The Bistro podávat během celého května. Výtěžek přispěje k přiblížení snu Potravinové banky mít nový automobil, kterým budou moci svážet potraviny po expiraci z restaurací, obchodů a naopak dovážet potřebným.

Petra Járková
Petra Járková 25. 04. 2019 10:00

The Bistro je podnik, který baví svou neformálností v kontrastu s výborným jídlem hraničícím s fine diningem. Head chef Jakub Katolický má rád současnou dobu a získává z ní samé pozitiva. Je to cítit na každém soustu. Malé tapas, snack a mezze, rychlá malá jídla, která umožňují ochutnat více chutí najednou v prvotřídní kvalitě. To je podnik určený zvídavým gastronautům.

Gábina a Petr z PG Foodies jsou originální a dávají svým followers plně hodnotnou linku. Skvělé recepty v krásném vizuálním podání. Jejich upřímnost a čistota jsou známé v celém virtuálním světě, ale také v tom osobním. Jedni z mála, kteří svými posty obohacují českou online gastro scénu po všech stránkách. Jejich sýrové kuličky v různých variacích pod jménem PG Labneh Balls, které vymysleli pro The Bistro, jsou opravdu výborné! Navíc za příznivou cenu 90 CZK.

Potravinová banka Praha shromažďuje zdarma potraviny, skladuje a rozděluje je humanitárním nebo charitativním organizacím, které poskytují potravinovou pomoc potřebným lidem. Jejich činnost se zdá z pohledu majetného nepotřebná, bohužel realita je jiná. Konečně organizace, která surovinově přemýšlí.

Všichni tito tři stateční se spojili a vytvořili projekt, který sdružuje dobré chutě, charakter a smysluplnou věc. Není nic lehčího než dobrým jídlem přispět k zužitkování surovin na hranici spotřeby.

Možná že tato akce je symbolem expirace dobrým skutkům. Není čas je odkládat, ale musí se jednat teď!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články