Jaký lék na kocovinu zabírá u našich celebrit? V kurzu je čínská polévka za dvacku

Nikol si ráda dopřeje k dobrému jídlu skleničku vína.
Zdroj: Instagram.com

Celebrity často a hojně navštěvují večírky, kde se alkoholu prostě chtě nechtě nevyhnou. Tak za ta léta praxe a nasbíraných zkušeností s kocovinou prozradily, jak si s ní umějí poradit a co u nich zabírá.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 09. 2018 08:18

Lékem na kocovinu je hromada čínského jídla, speciálně pikantní instantní polévka za 20 korun. Nevím, co přesně obsahuje, ale pomáhá. Dále spánek, voda a modlit se, aby ten den skončil,“ prozradila modelka Kateřina Průšová.

Jinou vietnamskou polévku doporučuje i Monika Leová. „Kocoviny zvládám čím dál hůře. Každou party si už předem dobře promýšlím, jestli mi za to stojí, že mi bude druhý den zle. A mé doporučení na kocovinu? Ještě večer před spaním vypít nejlépe litr vody. Pak je ráno snesitelnější. Někdy mě z kocoviny dostane vietnamská polévka Pho. To je většinou jediné jídlo, na které mám chuť a sním ho,“ říká modelka a moderátorka.

„Kuřecí vývar, cola a hlavně spánek,“ říká nová Česká Miss Lea Šteflíčková.

Druhý den po mejdanu trpí málokdy krásná Tereza Budková. „Kocoviny mám dobré, protože mi nebývá moc špatně a lékem je pít hodně vody a odpočívat,“ svěřila.

A jakou největší ostudu zažila na bujarém večírku Nikol Švantnerová? „Bylo to na dovolené s mým prvním přítelem, kdy jsem všechny vyzvala k tanci, vzala jsem kytaru živé hudbě a pak jsem skočila do kašny,“ vzpomíná. „Kocoviny mám velmi nepříjemné, takže to vypadá tak, že celý den je mi špatně, bolí mě neskutečně hlava a co půl hodiny běhám na záchod. Proto radši moc nepiju, tyhle stavy bych nepřála nikomu. Recept na kocovinu žádný nemám. Jestli nějaký někdo má, nutně bych ho potřebovala, nic na mě nezabírá,“ dodala Švantnerová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články