Konec nechtěně rozmačkaným avokádům. Vypeckujte je pomocí primitivního triku!

Konec nechtěně rozmačkaným avokádům. Vypeckujte je pomocí primitivního triku!

Daří se vám zralé avokádo připravit na kaši už při loupání, přestože jste ho plánovali porcovat úplně jinak? A co teprve odstraňování pecky, které ovoce „dorazí“ úplně? Po zhlédnutí instruktážního videa už nebudete outsiderem v kuchyni.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 01. 2018 18:49

Postup je primitivní – nakrojte avokádo kolem dokola až k pecce, uchopte obě poloviny do rukou, v protisměru je otočte a oddělte. Opatrně sekněte nožem do pecky, pootočte ho a pecku jednoduše vyndejte. Voilà!

Návod, jak si elegantně uvázat šálu: Naučte se čtyři nové způsoby, které vás stylově ochrání před zimou

Návod, jak si elegantně uvázat šálu: Naučte se čtyři nové způsoby, které vás stylově ochrání před zimou

Související články

Další články