McDonald's má speciální vánoční kelímek. Srdečně vás zdraví... a vystrkuje zadek???

Vtipálek změnil pouhými několika čarami vše, co chtěl fastfoodový řetězec svým zákazníkům předat.
Zdroj: Rebrn.com/Popsugar.com
Jako stvořený pro horké kakao nebo kávu s kopcem šlehačky. McCafé, spadající pod fastfoodový řetězec, má nový vánoční kelímek. A už stihl nechvalně nabýt na popularitě...Nějaký srandista na něj totiž přikreslil několik obloučků...A tak se z palčáků na kelímku stal zadek...Zvrhlost tohoto činu nabývá na síle, když si přeložíte slogan na rukavicích. Vzkaz „Co nejsrdečněji vás zdravíme“ je tak na počmáraném kelímku umístěn přímo uprostřed pozadí...+ 1 fotka+ 2 fotky

Důvodů, proč se něco stane virální, je mnoho, lidová tvořivost ale obsazuje jednu z předních příček. A nejinak je tomu s vánočním kelímkem McCafé. Tedy s jeho „vylepšenou“ verzí. Její snímek obletěl svět.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 12. 2016 13:28

V podstatě je to úplně nevinný kelímek. Je posetý spoustou barevných hvězdiček, srdíček i vloček. Nad logem kavárny (spadající pod fastofoodový řetězec McDonald’s) se k sobě „tulí“ dva palčáky.

Tedy palčáky to byly až to chvíle, kdy vzal jeden srandista do ruky propisku a začal malovat. Stačilo pouhých deset obloučků – a z rukavic se stal vystrčený (a ano, bohužel rozevřený) zadek.

Zvrhlost tohoto činu nabývá na síle, když si přeložíte slogan na rukavicích. Vzkaz „Co nejsrdečněji vás zdravíme“ je tak na počmáraném kelímku umístěn přímo uprostřed pozadí...

Není jasné, kdo je autorem tohoto nejapného žertu. Nyní však slaví úspěchy na sociálních sítích.

Obrázek pokresleného kelímku se poprvé objevil na serveru Rebrn a následně i na sociální síti Reddit.

Podívejte se v galerii, co může pár tahů propiskou napáchat...

Zdroj: BuzzFeed

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články