Pamatujete na bistro „U Luka“ z Gilmorových děvčat? Jeho představitel bude prodávat svou vlastní kávu!

Káva „od Luka“ je splněný sen.
Zdroj: Profimedia.cz

Užvaněná matka s dcerou a kafe u Luka. Dvě věci, které nám bleskově vytanou na mysli, když se řekne „Gilmorova děvčata“. Populární seriál by se klidně mohl jmenovat „Gilmorova děvčata a Luke Danes“ vzhledem ke kávové obsesi děvčat, kterou kavárník podporoval kdykoliv, kdy se do jeho bistra vřítily jako uragán. A – teď se podržte – u Luka si brzy budeme moct objednat kávu i my!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 06. 2017 10:44

Je to velká zpráva, že představitel Luka Scott Patterson chystá svou vlastní značku kávy. Gilmorova děvčata jsou kultem. Není snad jediná žena mezi 18 a 30 lety, která by na Gilmorkách v období své puberty (a adolescence, jen si to přiznejme) neujížděla.

„Pracuji na své vlastní značce kávy. Už jsme skoro připraveni s tím vyjít ven, ale chceme mít zvládnutou organizaci, než to rozjedeme,“ řekl Patterson serveru WealthManagement.com.

Profimedia.cz

Káva od sympaťáka v kostkované košili a čepicí s kšiltem dozadu byla v městečku Stars Hollow vyhlášená. V seriálu pro ni Rory a Lorelai „couraly“ i několikrát za den. A svým častým (stylovým) žadoněním zřejmě pomohly vypěstovat závislost na kofeinu u řady divaček. Sám Luke ale kávu nepil, nebo se o její konzumaci nikdy nezmínil.

Zpráva o Pattersonově posedlosti dobrou kávou tak ještě násobí radost z novinky o jeho vlastní značce, která se bude jmenovat Scotty P's Big Mug Coffee.

Maryrizza.com

„Kvalitní káva je něco, čím jsem posedlý. Je to věc, na kterou se těším každé ráno a během dne a v průběhu večera a uprostřed noci,“ přiznal ve zmíněném rozhovoru.

„Autentičnost“ kávy je ale nejistá. Často podrážděný Luke dodával bistru punc něčeho specifického. Pattersonovo nadšení i vášeň pro kávu tedy se seriálovou atmosférou příliš nekorespondují.

Ale čert to vem. Chystaný prodej „Lukovy kávy“ je radostná zpráva, z níž budeme těžit minimálně po dobu několika dalších dní.

Teď už bude moct každá z nás chodit škemrat o kávu do obřího hrnku. Byť asi ne přímo k Lukovi. Tak sbohem, maličké espresso a všechny jemu podobné!

Zdroj: Hello Giggles

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články