Valentýnský průzkum: Jak jsou na tom Češi a Slováci s láskou?

Valentýnský průzkum: Jak jsou na tom Češi a Slováci s láskou?
Zdroj: Pixabay.com

V rámci své valentýnské kampaně Nejjemnější způsob vyznání realizovala oblíbená značka čokolády Milka mezi zákazníky rychlý průzkum. Zajímalo ji, jak jsou na tom Češi a Slováci s vyznáváním lásky svým drahým polovičkám, a jak jsou na tom s oslavou svátku svatého Valentýna vůbec.

Petra Járková
Petra Járková 13. 02. 2020 12:17

Průzkumu se zúčastnilo celkem 2 086 respondentů v Praze a v Bratislavě. Valentýnský průzkum probíhal ve dnech 8. – 9. 2. 2020 a odměnou za účast byly čokoládové pralinky Milka.

Většina Valentýna slaví

To, že se svátek sv. Valentýna etabloval u nás i na Slovensku, potvrdilo 81,4 % dotázaných tím, že v průzkumu sdělili, že tento svátek slaví. Stále větší oblibu tohoto svátku potvrzuje i to, že naprostá většina odpovědí (téměř 84 %) zněla ano na otázku, zda letos na sv. Valentýna plánují někoho obdarovat.

Z dárků vede čokoláda

Klasická psaná milostná vyznání si stále drží svou oblibu mezi lidmi a určitě je alespoň jednou napsalo přes 75 % účastníků průzkumu. 85 % dotázaných lidí se pak v průzkumu svěřilo, že darovalo jako dárek z lásky čokoládu. Díky valentýnským pralinkám Milka to nikdy nebylo jednodušší.  Darujte letos i vy ten nejosobnější a nejjemnější způsob vyznání komukoli, na kom vám záleží.

Milka

Redakční tip

Čokoládová srdíčka a milostná psaníčka jsou od nepaměti spojena s oslavami svátku lásky. Oba tyto symboly zabalila Milka do jedné speciální valentýnské edice pralinek. V té naleznete čokoládová srdíčka z pravého alpského mléka s lískooříškovou krémovou náplní. Toto romantické balení také zastupuje roli poslíčka lásky. Pomocí krásných slov, která můžete vepsat na obal, navíc vyznáte svou lásku originálním způsobem. Darujte tak tu nejosobnější valentýnku!

Související články

Další články