Oslavte vaši lásku! Tihle tipy na dárky udělají Valentýna nezapomenutelného

Oslavte vaši lásku! Tihle tipy na dárky udělají Valentýna nezapomenutelného
Zdroj: Pixabay

Ne, že by bylo třeba dávat najevo svoji lásku jen jeden den v roce, ideálně bychom ji svým blízkým přece mělo projevovat den co den! Ale svatý Valentýn, to je snad přímo povinnost. Tak letos tenhle svátek nezanedbejte a pořiďte těm, které máte rádi, něco vážně skvělého.

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 02. 2023 13:30

Pozornost, která doloží vaše city, nemusíte na Valentýna zdaleka věnovat jen svému partnerovi či partnerce. Oslavit city můžete i s dalšími členy rodiny, kamarády nebo dětmi. Pro každého se najde dárek, který je potěší a bude jim vás připomínat.

Talisman štěstí a lásky

Svět minerálů

Náramky nejsou už dávno výsadou žen, ba naopak. Překvapte toho, koho milujete ozdobou na ruku, kterou dáte nejen najevo svoji lásku, ale zároveň věnujete talisman štěstí, teď navíc můžete pořídit jeden pro blízkou osobu a jeden pro sebe. Náramek simple obsahuje hematit a zásadní je, že je na červené šňůrce. Takový šperk je symbolem přátelství, lásky, vděčnosti a hlubokých citů. Červená šňůrka je považována za posvátnou a používá se při mnoha náboženských slavnostech a tradicích. Nosí se jednak jako symbol štěstí a ochrany, ale také jako způsob, jak se lidé mohou cítit v bezpečí.

Exotická valentýnka

Pepr consulting

Chuť ananasu vás přenese do tropického ráje i v té nejmrazivější zimě, a tak se nabízí, abyste ananasovou lahůdkou, rumem Plantation Stiggins' Fancy Pineapple, doplnili i vaši hřejivou lásku. Pokud jste fanoušky klasické literatury, jistě vás bude zajímat, že Plantation Stiggins' Fancy Pineapple je poctou postavě Reverenda Stigginse z románu Charlese Dickense Kronika Pickwickova klubu, jehož oblíbeným nápojem byl právě „ananasový rum“. Tuhle specialitu seženete na www.warehouse1.cz.

Dárek a dobrota v jednom

Extrakurzy

Pokud váš protějšek rád tráví čas v kuchyni, máte letošní valentýnské překvapení vyřešené. Vyberte kurz vaření od Extrakurzů. Volte třeba Mistrovské sushi s Richardem Tomášem. Podělí se o své bohaté zkušenosti ze světa sushi, předvede a podrobně vysvětlí přípravu jednotlivých surovin, ukáže také, jak sushi servírovat a jíst. A protože všichni v Extrakurzech dobře víme, že láska prochází žaludkem, přidáme vám 1000 Kč na libovolný kurz!

Dobroty z lásky

Toprecepty

Pokud potřebujete obdarovat gurmána, sáhněte po balíčcích, které připravil největší český web o vaření Toprecepty. Najdete v nich publikace, díky nimž je v kuchyni každý za šéfkuchaře. Naše chalupářská kuchařka obsahuje letně laděné recepty, Naše kuchařka a Naše kuchařka 2 zase ty nejoblíbenější a prověřené postupy na nejrůznější dobroty. A zapomenout nemůžeme ani na sladkou tečku v podobě Našich moučníků.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články