Herečka Michaela Tomešová: S manželem jsme divočáci, první syn vznikl na rozlučce se svobodou

Herečka Michaela Tomešová (29) právě naskakuje do "primáckého" seriálu Sestřičky Modrý kód. S manželem, muzikálovým hercem Romanem Tomešem (32), vychovává syny Kristiána (3) a Jonáše (2). A otevřeně přiznává, že doma to je občas pěkně divoké.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 08. 2020 19:48

"Samozřejmě v základu to máme hezké, ale také jsme oba velcí divočáci. Jsme dost temperamentní, takže u nás občas lítají jogurty. Talíře ne, ale jogurty, vždycky je to nejlépe otevřený čokoládový Bobík. No, a kdo to pak uklízí, když se rozohním? No já,“ směje se Míša.

A právě Michaela Tomešová je hostem nejnovějšího dílu talkshow Lifee.cz s názvem Na kafeečko! Celý díl uvidíte už v pondělí 31. srpna na Lifee.cz.

Neplánovaná početí

Míša i Roman jsou, jak přiznávají, velkými workoholiky. "Myslím, že kdyby nám do života neplánovaně nepřišly děti, tak je pořád nemáme. Kristiánek vznikl na rozlučce se svobodou, bylo to takové potvrzení naší lásky. Takže jsem se vdávala a asi týden jsem už byla těhotná. A druhý chlapeček? To jsme se zrovna koukali na pořad Kafe a cigárko Marušky Doležalové, a to je taky fajn jako Na kafeečko," říká Míša.

Talkshow Na kafeečko

Talkshow Na kafeečko je nový pořad magazínu Lifee.cz. Moderátorka Miluška Bittnerová zve na kafíčko, vlastně kafeečko, slavné ženy, které sice znáte z televizních obrazovek, vůbec ale netušíte, z čeho se radují a čím se trápí, když zhasnou světla ramp. Talkshow Na kafeečko odstartovala otevřeným rozhovorem s Míšou Kuklovou o jejím boji s rakovinou.

Související články

Další články