Zveme vás NA KAFEEČKO! Lifee.cz spouští nový pořad s Miluškou Bittnerovou

Na kafíčko, tedy vlastně NA KAFEEČKO, je nový pořad magazínu pro ženy Lifee.cz. Své slavné kolegyně v něm zpovídá herečka Miluše Bittnerová.Hostem vůbec prvního dílu byla herečka Michaela Kuklová, která šokovala kolegy i veřejnost v únoru 2020 přiznáním rakoviny prsu.O své nemoci Míša hovoří s obdivuhodnou statečností a velmi otevřeně. Popisuje bolest, slzy, úzkosti, ztrátu sebevědomí...Miluška Bittnerová patří k těm, které zpráva o Míšině nemoci zaskočila nejvíce.+ 2 fotky+ 3 fotky

Patří k našim nejoblíbenějším herečkám. Charakterizuje ji věčně dobrá nálada, šibalské jiskry v očích a zvonivý smích, který vám ještě dlouho zní v uších. Miluška Bittnerová (42), maminka ani ne roční Betynky, je moderátorkou našeho nového pořadu Na kafeečko!

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 08. 2020 16:05

Noblesní prostory pražského hotelu Alcron tvoří kulisu Miluščiných netradičních rozhovorů se slavnými ženami, které sice znáte z televize, ale vůbec netušíte, z čeho se radují a čím se trápí, když zhasnou světla ramp.

Vzácný první host

Vůbec prvním hostem Milušky je princezna Jasněnka, tedy herečka Michaela Kuklová (52). Ta v únoru překvapila kolegy i veřejnost otevřeným přiznáním, že má rakovinu prsu. "Když to Míša zveřejnila, někteří kolegové se rozplakali, začali ji objímat. Byla jsem mezi nimi. A ona mě uklidňovala a říkala: Prosím tě, klid, to je v pořádku. Dodnes nechápu, kde bere tu statečnost, jak je možné, že je takhle vyklidněná," říká Miluška.

Bolavá místa

Během rozhovoru se obě dotkly i bolavých míst. "Míša mi otevřeně přiznala, jaké problémy má se svým sebevědomím, kdy plakala zoufalstvím i proč se během léčby rozhodla náhle opustit partnera Pepu. Mimochodem, není to žádný slaboch, úžasným způsobem jí pomohl a když jsem se pak od Míši dozvěděla, že se spolu nejen rozhodli dál zůstat, ale dokonce se zasnoubili, dojalo mě to až k slzám," usmívá se Miluška.

Přijměte tedy i vy Miluščino pozvání na kafíčko, tedy vlastně NA KAFEEČKO. Startujeme už v pondělí 10. srpna 2020 na Lifee.cz!

Související články

Další články