10 věcí, které můžete očekávat, pokud se přestěhujete k partnerovi

Bydlet s milovanou osobou je skvělé, ale vyžaduje to určité oběti.
Zdroj: Scpr.org
1. Není to totéž, jako mít spolubydlící. Náhle o sobě navzájem zjistíte spoustu věcí, které jste dříve mohli skrývat. Všechny vaše zlozvyky vyjdou najevo.2. Budete muset změnit spoustu svých návyků. Pokud byste například i nadále chtěli celé sobotní dopoledne sedět u televize a cpát se sýrem, váš partner z toho nejspíš moc nadšený nebude.3. Nebudete už mít zdaleka tolik soukromí jako dřív. Pokud bydlíte se spolubydlícími, v případě potřeby prostě můžete jít a zavřít se v pokoji. S partnerem to tak jednoduché není.4. Budete chtít dělat všechno společně, což ale ne vždy půjde. Nestresujte se kvůli tomu. Na tom, že jeden z vás si čte a druhý třeba poslouchá hudbu, není nic špatného.+ 6 fotek+ 7 fotek

Společné bydlení představuje velký životní krok, na který byste se ve svém vlastním zájmu měli důkladně nachystat. Začněte tím, že si sundáte růžové brýle.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 01. 2017 08:48

Možná si myslíte, že vlastně žádné rady nepotřebujete, protože jste až po uši zamilovaní a navíc jste dlouhou dobu měli spolubydlící, takže...

Právě proto však ano. Společné bydlení s sebou nevyhnutelně nese řadu těžkostí, které přes všechno natěšení nejsou vidět. Následující poznatky vás vrátí z euforických výšin zpět na zem. 

Účelem není vás od vašeho záměru odradit – pouze upozornit na to, že realita se „poněkud“ bude lišit od vašich představ. Pokud se s tím vyrovnáte už nyní, nebudete se později zbytečně trápit.

Zdroj: Lifehack

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články