5 vět, které říkají ženy s dětmi těm bezdětným a tím je vytočí doběla

Tohle bezdětným ženám opravdu neříkejte!
Zdroj: pixabay.com
5 vět, které říkají ženy s dětmi těm bezdětným a tím je vytočí doběla5 vět, které říkají ženy s dětmi těm bezdětným a tím je vytočí doběla.Každá má totiž jiný styl života a v určitých věcech se zásadně neshodnou.Bezdětné ženy nechápou ženy s dětmi a naopak.+ 4 fotky+ 5 fotek

Když se sejde žena s dětmi s tou bezdětnou, může někdy dojít k dost ostré výměně názorů. Každá má totiž jiný styl života a v určitých věcech se zásadně neshodnou. Co ale dokáže bezdětnou ženu pořádně vytočit? Pokud máte děti, těchto 5 vět jí rozhodně neříkejte!

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 26. 03. 2018 19:30

Bezdětné ženy nechápou ženy s dětmi a naopak. To je známá věc. Jenže jsou věci, které by se nahlas ani vyslovit neměly. Pokud je totiž řeknete bezdětné, pořádně ji vytočíte.

Netušíš, co je to mít dítě

Tak tahle věta bodne do srdce i ženu, která zrovna po dítěti netouží. Je jasné, že když žena porodí dítě, má najednou úplně jiný náhled na život. Děti jsou pro ni na prvním místě a najednou se posunula o několik levelů výš. Jenže nemusí svojí kamarádce říkat věci, které jsou zřejmé. Samozřejmě, že bezdětná neví, co je to mít dítě, ale nemusíte jí tak připomínat, že ho nemá. Buď po něm totiž touží, a akorát z toho bude nešťastná, nebo ho nechce a v tu chvíli jsou pro ni na prvním místě jiné věci, které vám také nepodsouvá, a vy o nich možná nemáte ani páru.

Už jsi na dítě stará

Některé ženy mají to štěstí, že potkají svoji lásku na střední škole a zůstanou s ní. Jiné jsou ale ve třiceti single a jejich šance najít si úžasnou drahou polovičku se výrazně zmenšuje. Spousta chlapů je zadaných, ženatých a s dětmi. Takže jim nezbývá, než pořádně hledat nebo si počkat na druhou várku. Když je ale single a nemá ani chlapa, říkat jí, že je stará i na dítě, to jí akorát tak zamrzí.

Měla by sis už někoho najít

Některé ženy chtějí být samy a užívají si to, jiné zase zoufale hledají a nemůžou nikoho sehnat. Ať to je tak či tak, vdaná kamarádka by té single nikdy neměla říkat tuhle větu. Přece jen je složitější poznat kvalitního člověka. A ona zatím asi nepotkala nikoho, kdo by ji natolik zaujal. A především je to jen její věc a jejím kamarádkám po tom nic není.

Vůbec netušíš, co je to být unavená

Tak tahle věta každou bezdětnou totálně vytočí. Je jasné, že matky, které mají několik dětí po sobě, už pořádně nespaly několik let. Ale bezdětná žena zase může být unavená třeba z práce. Dělat kariéru, myslet koncepčně, sama se živit, platit nájem a auto, je někdy mnohem více namáhavé a vyčerpávající, než trávit den s dětmi a nechat se živit manželem. Takže opravdu i ty bezdětné někdy mohou být pořádně unavené

Jsi sobecká

Když se někdo rozhodne být sám a nemít děti, je to pouze jeho věc. Pokud se žena rozhodne mít manžela a tři děti, neměla by se pak navážet do té single bezdětné. Takže pokud nějaká matka řekne svojí bezdětné kamarádce, že je sobec, protože nemá dítě ani chlapa, a nechce se jí o nikoho starat, pořádně ji to naštve. Bezdětná si totiž může myslet to samé o svojí kamarádce s dětmi, a to jen pro to, že nemá dostatek peněz a ví, že její děti nebudou mít nikdy pořádné vzdělání nebo zajímavé koníčky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články